Στο υφυπουργείο με... συνοδούς

Gazzetta team
Στο υφυπουργείο με... συνοδούς

bet365

Οι τρεις ισχυροί άνδρες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, και ΠΑΟΚ, δεν θα είναι μόνοι τους στην συνάντηση της Πέμπτης (24/3) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η συνάντηση των τριών μεγάλων με τον Σταύρο Κοντονή έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00) με θέμα τα όσα απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει η Live Sport οι τρεις τους δεν θα είναι μόνοι τους.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει μαζί του τον Μάκη Γκαγκάτση κι έναν μεταφραστή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον Αλέξη Δέδε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Γιάννη Βρέντζο ή τον νομικό σύμβουλο της ομάδας Γιαννίκο. Ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού μιλάει και ρώσικα, οπότε μπορεί να συζητάει απευθείας με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Πολωνία - Σερβία.

Στη συνάντηση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα έχουν κοινή γραμμή ζητώντας αλλαγές σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και Σούπερ Λιγκ. Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα ζητήσει εγγυήσεις για την προστασία και την ενθάρρυνση των επενδύσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα