Ιταλοί για Στραματσόνι και Αταλάντα

Gazzetta team
Ιταλοί για Στραματσόνι και Αταλάντα

bet365

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι είναι φαβορί να αναλάβει την Αταλάντα.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία, είναι σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι. Συγκεκριμένα το tuttomercatoweb αναφέρει πως ο προπονητής των «πράσινων» είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Αταλάντα και μάλιστα τονίζει πως ήδη έχει υπάρξει επαφή του με τον Ζαμάνα, τον μάνατζερ της Ιταλικής ομάδας.

Βέβαια στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Στραματσόνι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά τονίζεται πως οι άνθρωποι της Αταλάντα έχουν πρώτο στην προτιμήσεις τους τον 40χρονο κόουτς και θα παλέψουν για να τον πείσουν να επιστρέψει στην χώρα τους.

Να θυμίσουμε ότι ο αθλητικός διευθυντής των Μπεργκαμάσκι είχε βρεθεί στη Λεωφόρο, είδε το «τριφύλλι» και είχε τετ-α-τετ με τον Ιταλό τεχνικό, ενώ ο τεχνικός διευθυντής, Τζιοβάνι Σαρόρι, δήλωσε στο gazzetta.gr πως τον έχει σε εκτίμηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα