Εκτός μόνο ο Μανωλάς

Εκτός μόνο ο Μανωλάς

Δημήτρης Τομαράς
Εκτός μόνο ο Μανωλάς

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο μόνος απών στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής καθώς έκανε ατομικό. Το παρών στην προπόνηση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ήταν παρών στην προπόνηση της Εθνικής ανδρών το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα είπε κυρίως με τους Μεταξά και Τσάνα (σ.σ. τους δύο συνεργάτες του Σκίμπε).

Θέλησε να μάθει την κατάσταση των τραυματιών και την γενικότερη ψυχολογία της ομάδας. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο δίπλα γήπεδο, όπου είχαν προπόνηση οι Νέοι. Εκεί είδε ένα μέρος της προπόνησής τους και ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία καθώς αύριο Τετάρτη αναχωρούν για την Elite Round.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε, όπως και το πρωί, ατομικό πρόγραμμα. Ήταν ο μόνος που δεν έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Εκτιμάται πως θα είναι στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού για τα δύο προσεχή φιλικά της Εθνικής. Κανονικά προπονήθηκαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Η προπόνηση των διεθνών για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα