Τρέλα Ρεάλ για Λουκάκου ή ψέμα;

Τρέλα Ρεάλ για Λουκάκου ή ψέμα;

bet365

Σύμφωνα με τη «Sun» οι Μαδριλένοι σκέφτονται να πληρώσουν 75 εκατ. ευρώ στην Εβερτον, για να αγοράσουν τον Ρομέλου Λουκάκου, κάτι που θα σημαίνει πώληση του Καρίμ Μπενζεμά.

Το ότι το γράφει η «Sun» αναμφίβολα σε προδιαθέτει να μην το λάβεις σοβαρά υπόψην. Για την μία και μοναδική πιθανότητα όμως να έχει την παραμικρή δόση αλήθειας, είπαμε να το αναπαράγουμε κι ας μην το πιστεύουμε. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα λοιπόν, η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακόμα και 76 εκατ. ευρώ για τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός της Εβερτον συνεχίζει και φέτος σε εκπληκτικό ρυθμό και με 25 γκολ σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύεται σούπερ αξιόπιστος στο σκοράρισμα. Τώρα βέβαια το εάν κάνει για τη Ρεάλ και το εάν είναι καλύτερος του Καρίμ Μπενζεμά, αυτά είναι δύο ερωτήματα που δεν έχουν ξεκάθαρη απάντηση. Σίγουρα όμως εάν οι Μαδριλένοι δώσουν τόσα πολλά για επιθετικό, δεν θα κρατήσουν τον Γάλλο.

Πριν τα φιλικά των εθνικών ομάδων, η Σκωτία παίρνει για λίγο την σκυτάλη.Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Σεντ Μίρεν - Ρέιθ Ρόβερς και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα