Μίνι προετοιμασία στον Ηρακλή

Μίνι προετοιμασία στον Ηρακλή

Στον Ηρακλή, ξεκίνησαν μια μίνι προετοιμασία ενόψει και των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μπορτολίνι και Λουκίνα, αλλά και στον Βέλλιο λόγω εθνικής.

Μίνι προετοιμασία στον Ηρακλή

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρα, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δούλεψαν πάνω σε αερόβιο πρόγραμμα με μπάλα, καθώς και ασκήσεις κατοχής. Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, πλην του Μπαρτολίνι (ατομικό πρόγραμμα, τρέξιμο) του Λουκίνα και του Βέλλιου που βρίσκεται με την Εθνική. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν σκοπεύει να χαλαρώσει το πρόγραμμα καθώς θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του προκειμένου ο Γηραιός να εμφανιστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή δυο αγωνιστικών, δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό και στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Τέλος ο Στάμου, θα εκτίσει την ποινή του, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Best of internet