Μίνι προετοιμασία στον Ηρακλή

Μίνι προετοιμασία στον Ηρακλή

Μίνι προετοιμασία στον Ηρακλή

bet365

Στον Ηρακλή, ξεκίνησαν μια μίνι προετοιμασία ενόψει και των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μπορτολίνι και Λουκίνα, αλλά και στον Βέλλιο λόγω εθνικής.

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρα, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δούλεψαν πάνω σε αερόβιο πρόγραμμα με μπάλα, καθώς και ασκήσεις κατοχής. Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, πλην του Μπαρτολίνι (ατομικό πρόγραμμα, τρέξιμο) του Λουκίνα και του Βέλλιου που βρίσκεται με την Εθνική. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν σκοπεύει να χαλαρώσει το πρόγραμμα καθώς θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του προκειμένου ο Γηραιός να εμφανιστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή δυο αγωνιστικών, δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό και στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Τέλος ο Στάμου, θα εκτίσει την ποινή του, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα