Άλλος για 5άδα;

Νίκος Τσιώκος
Άλλος για 5άδα;

bet365

Ο Πανιώνιος με την ισοπαλία στον ΠΑΣ δείχνει να «κλειδώνει» την πεντάδα, αλλά παραμένει ανοιχτό το θέμα της αδειοδότησης όπως και η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο Κύπελλο.

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ο Πανιώνιος έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πεντάδα, καθώς είναι στο +6 από την έκτη θέση, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν, που σημαίνει 9 διαθέσιμοι πόντοι.

Όμως παραμένει ανοιχτό το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων, αλλά και η όποια τιμωρία υπάρξει στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και κάτω επικρατεί χαμός, αφού ακόμα και η 12η Σκόντα Ξάνθη μπαίνει έμμεσα στο... κόλπο!

Αυτό διότι η διαφορά της από τον έκτο ΠΑΣ και τον έβδομο Πλατανιά είναι μόλις στους τρεις βαθμούς. Με άλλα λόγια, σε περίπτωση που δεν αδειοδοτηθούν οι Νεοσμυρνιώτες, υπάρχουν άλλες εφτά ομάδες που θέτουν υποψηφιότητα για να πάρουν τη θέση τους.

Εκτός από «Άγιαξ» και Χανιώτες, ακολουθούν οι Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης (έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ), Ατρόμητος, Λεβαδειακός και, όπως προαναφέραμε, Ξάνθη. Βέβαια, τονίζουμε ότι τα πάντα προκύπτουν λόγω των αδειών και θα έχει ενδιαφέρον ποιες από τις εν λόγω ομάδες θα τις λάβουν.

Ειδάλλως, η πεντάδα έχει σχεδόν «κλειδώσει», με πολλά να κρίνονται την επόμενη αγωνιστική, καθώς οι προαναφερθέντες σύλλογοι παίζουν σχεδόν όλοι μεταξύ τους, τη στιγμή που ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να σιγουρεύει και αυτός την παρουσία του στα πλέι οφ με τη νίκη του επί της Καλλονής.

Η βαθμολογία των εννιά

ΠΑΟΚ 44

Πανιώνιος 41

ΠΑΣ Γιάννινα 35

Πλατανιάς 35

Παναιτωλικός 34

Αστέρας Τρίπολης 34

Ατρόμητος 33

Λεβαδειακός 33

Σκόντα Ξάνθη 32

Το υπόλοιπο πρόγραμμά τους

28η αγωνιστική

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Πλατανιάς-Σκόντα Ξάνθη

Ατρόμητος-Παναιτωλικός

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης

29η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

ΑΕΚ-Πανιώνιος

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

Καλλονή-Ατρόμητος

Βέροια-Σκόντα Ξάνθη

30ή αγωνιστική

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

Ηρακλής-Παναιτωλικός

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα