Τα νέα γραφεία της ΑΕΚ

Τα νέα γραφεία της ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Τα νέα γραφεία της ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε επίσημη τη μετακόμιση στα νέα υπερπολυτελή γραφεία δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Είχε γίνει γνωστή καιρό τώρα η... μετακίνηση των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ (ακριβώς απέναντι πλέον) και τώρα ολοκληρώνεται όπως ενημέρωσε σχετικά με ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 28 Μαρτίου η εταιρεία μας θα λειτουργεί στα νέα της γραφεία στη διεύθυνση Πάτμου και Ολύμπου (παράπλευρος της οδού Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη), Τ.Κ. 15123, Μαρούσι», έγινε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ενωσης.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές κτίριο πέντε ορόφων στο οποίο θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και αίθουσα για τα ΜΜΕ όπου θα πραγματοποιούνται και όλες οι παρουσιάσεις που θα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Εννοείται πως στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία έχουν στο πρόγραμμα να κάνουν και εγκαίνια των νέων γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα και σε αρκετό κόσμο να δει από κοντά το πενταόροφο κτίριο και όλα τα γραφεία και τους χώρους που θα φιλοξενούνται σε αυτό, ενώ θα υπάρχουν και φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να το... γνωρίσουν όλοι όσοι το θελήσουν και η απόσταση δεν τους το επιτρέπει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα