Προς παραμονή ο Σουμπίνιο

Προς παραμονή ο Σουμπίνιο

Ικανοποίηση υπάρχει στον Ατρόμητο με τις εμφανίσεις του Σουμπίνιο, με την διοίκηση να είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν και να κρατήσει τον Βραζιλιάνο για ακόμα ένα χρόνο.

Προς παραμονή ο Σουμπίνιο

Τον Ιανουάριο ο Σουμπίνιο επέστρεψε στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι έβλεπαν αυτή την προσθήκη μαζί με αυτή του Ματέι, ως μια λύση που θα δώσει φρεσκάδα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Έτσι και έγινε, τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Ρουμάνος τα έχουν πάει εξαιρετικά.

Η δεύτερη θητεία του «Σούμπι» στον Ατρόμητο έχει αρχίσει κάτι παραπάνω από καλά. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο ώστε να προσαρμοστεί. Αμέσως μπήκε στα... βαθιά και κολύμπησε!

Το γεγονός αυτό έχει αφήσει ικανοποιημένους άπαντες στο Περιστέρι. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δέλλας έχει εισηγηθεί την παραμονή του, ενώ και η διοίκηση είναι ευχαριστημένη με τα όσα έχει δει από τον Βραζιλιάνο. Αν και έχει παρθεί η απόφαση οι όποιες εξελίξεις με τα θέματα των ανανεώσεων να «τρέξουν» μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, φαίνεται πως το μέλλον του Σουμπίνιο είναι στο αστέρι.

Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, έχει ληφθεί η απόφαση να ενεργοποιηθεί η οψιόν και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός να μείνει στο Περιστέρι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Best of internet