Πετράκης: «Μεγάλη προσπάθεια»

Νίκος Τσιώκος
Πετράκης: «Μεγάλη προσπάθεια»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του και τους έδωσε συγχαρητήρια, όπως και στον κόσμο.

Στη μεγάλη προσπάθεια και στην εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια, όπως και στον κόσμο. «Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όχι και πολύ καλές συνθήκες για μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα, από εκεί που δεν είμαι ευχαριστημένος δεν είναι από το αποτέλεσμα», είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Άδικο το αποτέλεσμα»

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το τελικό 1-1 αδικεί την ομάδα του και πως αυτή είχε προϋποθέσεις για γκολ, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο. «Mια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που το δείχνει όλη η πορεία της από την αρχή πόσο καλή είναι κι αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, η εικόνα που είχαμε αμυντικά και επιθετικά δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα, το οποίο θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δεν έγιναν καθαρές φάσεις στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είχε μία ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όπου εμείς παίξαμε με ρίσκο. Εμείς είχαμε όμως προϋποθέσεις, οι οποίες δεν μεταφράστηκαν σε μια καλή πάσα. Αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας από την αφετηρία του. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, η εικόνα που είχαμε σε άμυνα και επίθεση δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα, θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου ο Πανιώνιος, όμως, ούτε καν προϋπόθεση για ευκαιρία δεν μας έκανε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν καλά οργανωμένοι σε όλους τους χώρους, συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν κρίθηκε η πεντάδα: «Δεν μίλησα ποτέ για πεντάδα εγώ προσωπικά και δεν χρειάζεται να μιλήσω ούτε τώρα, θέλω να έχουμε την ίδια ενέργεια ως το τέλος».

Για το αν άργησαν οι αλλαγές, ειδικά όταν άρχισε να πιέζει ο Πανιώνιος: «Οι αλλαγές δεν γίνονται απλά για να γίνονται, αλλά με βάση τις απαιτήσεις του ματς. Δεν χρειαζόμασταν κάτι, γι' αυτό δεν τις κάναμε. Στο τέλος του παιχνιδιού λες μήπως κάποιος από τον πάγκο κάνει κάτι και πάρεις το αποτέλεσμα, γι' αυτό και έγιναν στο 90'. Δεν κινδυνεύαμε ως τότε, φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή και πηγαίναμε καλά».

Για το ποιο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΣ απ' όσα δοκίμασε από την αρχή της περιόδου μέχρι τώρα: «Αφήνω να κάνετε εσείς την εκτίμηση. Εγώ κάνω τη σύνθεση. Εγώ το δείχνω με την επιλογή μου κάθε φορά. Και στην άμυνα και στην επίθεση είμαστε καλοί στο 3-5-2. Μόνο σήμερα δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες».

Για το αν φοβάται ότι θα επέλθει η απογοήτευση στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές: «Η λέξη απογοήτευση δεν υπάρχει στο λεξικό μας».

Για το αν έχει γίνει συζήτηση για την παραμονή του στον ΠΑΣ: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα έχουμε τρία κρίσιμα ματς μπροστά μας, θα τα δούμε στο τέλος αυτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα