Πάνω από 3.000 μερίδες φαγητού ο Ολυμπιακός (pics)

Πάνω από 3.000 μερίδες φαγητού ο Ολυμπιακός (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πάνω από 3.000 μερίδες φαγητού ο Ολυμπιακός (pics)

bet365

Για 18η ημέρα ο Ολυμπιακός συνέχισε την προσφορά του για τους πρόσφυγες. Πάνω από 3.000 μερίδες μοιράστηκαν στο Λιμάνι από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.
Για 18η μέρα στην σειρά βρέθηκε δίπλα στους πρόσφυγες ο Ολυμπιακός μοιράζοντας τρόφιμα και ρούχα. Οι μέρες περνούν αλλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους πρόσφυγες που έχουν βρει «καταφύγιο» στο λιμάνι του Πειραιά δεν «ξεθωριάζει». Επί 18η μέρα στη σειρά στάθηκε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε τόσο μεγάλη ανάγκη.
Και σήμερα, Δευτέρα (21/3), ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης, με τους συνεργάτες του και τους υπόλοιπους εθελοντές από την «οικογένεια» του Ολυμπιακού ήταν στις πύλες του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Βρέθηκαν εκεί και μοίρασαν 3.100 μερίδες φαγητού ενώ δεν παρέλειψαν για μία ακόμη μέρα να προσφέρουν και είδη ένδυσης αφού αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι πρόσφυγες. Μάλιστα αυτή την φορά μοίρασαν και φανέλες και εσώρουχα, πέρα από σκούφους, γάντια και μπουφάν.
Το θετικό είναι πως έχει βελτιωθεί, πια, και ο καιρός. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα για τους πρόσφυγες. Ο Ολυμπιακός θα είναι και αύριο και για όσο χρειαστεί δίπλα στους πρόσφυγες. Εξάλλου η επιθυμία του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν γνωστή σε όλους. Και δεν ήταν άλλη από το να υπάρξει αμέριστη συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους αυτούς ανθρώπους με οποιοδήποτε κόστος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα