Τίμησε Μαρινάκη η ΠΕΦΟ

Τίμησε Μαρινάκη η ΠΕΦΟ

Τίμησε Μαρινάκη η ΠΕΦΟ

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση «Ολυμπιακή και Ελληνική Αγάπη» που διοργάνωσε η ΠΕΦΟ. 

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

Ο κ. Μαρινάκης τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό όσο και στον αθλητισμό γενικότερα σ' αυτή τη «ζεστή» εκδήλωση που διοργανώθηκε άρτια και έλαβε χώρα σε κινηματογραφική αίθουσα του Κορυδαλλού.

«Εκτός από ζήτω ο Ολυμπιακός να λέμε και ζήτω ο Πρόεδρός μας που τον έχει πάει τόσο ψηλά», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της εκδήλωσης εν μέσω χειροκροτημάτων. Τιμήθηκε επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης. Εκεί βρέθηκε και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος.

Παράλληλα, δεν παρέλειψαν οι Βετεράνοι που ήταν στην αίθουσα να αναφερθούν και στο θέμα της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. «Εμείς ζητάμε να γίνει κανονικά το Κύπελλο Ελλάδας. Δεν μπορεί να το στερήσει κανείς από τον Ολυμπιακό. Ζήτω ο Ολυμπιακός», υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση μοιράστηκαν για μία ακόμη χρονιά υποτροφίες από την ΠΕΦΟ σε αριστούχους μαθητές ενώ για το φινάλε υπήρχε διάλεξη (σ.σ.: με το εξής θέμα: Το Έθνος βγαίνει από την κόλαση) του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΕΦΟ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Ν. Μπαρμπή. 

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Σεντ Μίρεν - Ρέιθ Ρόβερς.

Best of internet