Πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Εθνική!

Πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Εθνική!

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Εθνική!

bet365

H ΕΠΟ εφαρμόζει για πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Την Τρίτη μιλάει ο Μίκαελ Σκίμπε για τα επικείμενα φιλικά.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η λειτουργία του νέου ολοκληρωμένου συστήματος έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες Ελλάδα - Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου, 20:00, «Γ. Καραϊσκάκης) και Ελλάδα - Ισλανδία (29 Μαρτίου, 20:30, «Γ. Καραϊσκάκης).
Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλες και φίλοι της Εθνικής έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς print@home εισιτηρίου για τα παιχνίδια της Εθνικής. Η αγορά μπορεί να γίνει διαδικτυακά από την ηλεκτρονική διεύθυνση pame-ethniki.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ (epo.gr) και τα εισιτήρια αποστέλλονται άμεσα στους αγοραστές σε pdf αρχεία και στο e-mail που δηλώνουν.
Εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα - Μαυροβούνιο θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 17:00 και την Πέμπτη από τις 09:00 έως την έναρξη του αγώνα (20:00). Κατά τα άλλα ο Μίκαελ Σκίμπε έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση (10.30) την Τρίτη. Μετά το πέρας της θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, καθώς η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους.
 

Τελευταία Νέα