Ούτε τώρα η Βέροια

Ούτε τώρα η Βέροια

Ούτε τώρα η Βέροια

Σ' ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι η Βέροια δεν κατάφερε να πάρει νίκη και μάλιστα χωρίς να σκοράρει δείχνοντας γι' ακόμα μία φορά ότι δεν έχει πρόβλημα στο... σπίτι της.

Η Βέροια έχει... θέματα να λύσει στην έδρα της και το έδειξε για μία ακόμη φορά στο ματς με τον Πλατανιά. Η ήττα από τον Πλατανιά ήταν η έβδομη της «βασίλισσας του Βορρά» στο... σπίτι της, με τον απολογισμό, πλέον, να φτάνει τις 2 νίκες, τις 5 ισοπαλίες και τις 7 ήττες.

Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι από τα 14 ματς στην έδρα της η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει σκοράρει στα 9, με το... ταμείο να είναι 6 γκολ υπέρ και 13 κατά. Μπορεί να μην ανησύχησε ιδιαίτερα φέτος, αφού ο υποβιβασμός έχει κριθεί εδώ και πολύ καιρό και «κλείδωσε» μαθηματικά την Κυριακή (20/3), ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίζει τους ανθρώπους του συλλόγου.

Βέβαια, αυτό που έχουν τονίσει πολλές φορές στην ΠΑΕ είναι ότι γνωρίζουν το πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα και πως έφυγαν ικανοί σκόρερ, όπως οι Μπεν, Καλτσάς δίχως να αντικατασταθούν. Αν και υπάρχουν οι ικανότατοι Μαγέφσκι, Αμπντούν, δεν έχουν αποδειχτεί αρκετοί, ώστε η Βέροια να έχει μόλις 11 πόντους στην έδρα της, ενώ πέρυσι μέτρησε 30 με μόλις τρία ματς παραπάνω απ' ό,τι έχει τώρα.

Best of internet