Το μετέωρο βήμα του Ερνάνι!

Το μετέωρο βήμα του Ερνάνι!

Δημήτρης Τομαράς
Το μετέωρο βήμα του Ερνάνι!

bet365

Η Πόρτο δεν σκοπεύει να τον κρατήσει, ο Μάρκο Σίλβα δεν... καίγεται για την μονιμοποίησή του στο ρόστερ και ο ίδιος ακόμα το σκέφτεται. Διαβάστε στο Gazzetta.gr τα δεδομένα για τον Ερνάνι.

Αυτό που γνωρίζαμε από το καλοκαίρι για το deal με Ερνάνι ήταν το κόστος του 1 εκατ. ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του και την οψιόν αγοράς των 5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα είχε επιμείνει πολύ για την απόκτησή του και ικανοποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό όταν αποκτήθηκε. Πέραν των τραυματισμών του ο Ερνάνι ήρθε με πολύ μεγάλες περγαμηνές και προσδοκίες που δεν δικαίωσε. Τον περασμένο Γενάρη έγινε ακόμα και προεργασία για τυχόν διακοπή του δανεισμού του, όμως η Πόρτο δεν είχε καμία διάθεση να πάρει πίσω τον παίκτη.

Τελικώς ο Σίλβα παρότι του είχε αρκετά... μαζεμένα σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο και τον διατήρησε στην ευρωπαϊκή λίστα - αν και εκείνη την περίοδο ήταν ακόμα τραυματίας - και του έδωσε και άλλες ευκαιρίες. Το ότι ο Πορτογάλος δεν... τρελάθηκε κιόλας από τα 2 γκολ του Ερνάνι φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του μετά το ματς, όπου απέφυγε να μιλήσει ατομικά για εκείνον (σ.σ. το έχει κάνει για τον Φορτούνη, τον Πουλίδο, τον Ζντιέλαρ, τον Ιντέγιε και τόσους άλλους) αλλά αναφέρθηκε στο σύνολο του Ολυμπιακού.

Με ένα παιχνίδι δεν μπορεί να... ξεχρεώσει κακώς κείμενα προηγούμενων μηνών ο Ερνάνι. Και φυσικά τα πράγματα ποτέ δεν λειτουργούν έτσι. Με ένα ή δύο καλά ματς ποτέ κανείς δεν έμεινε σε καμία ομάδα... Η Πόρτο - όπως έχουμε γράψει τόσες φορές - δεν... καίγεται να γυρίσει πίσω. Εάν τελικώς αυτό συμβεί θα δώσει ξανά δανεικό ή θα τον πουλήσει. Ο Σίλβα δεν μοιάζει να είναι θετικός για την παραμονή του στην παρούσα φάση (ακόμα και με την... φόρμουλα ενός νέου δανεισμού). Τέλος ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι σίγουρος πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι, παρότι του έχουν φερθεί εξαιρετικά, έχει βρει πολύ καλό περιβάλλον και πήρε ένα... σωρό φορές πίστωση χρόνου. Ίσως και περισσότερη απ' όσο θα έπρεπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα