Μείον έξι στον Παναθηναϊκό λόγω εθνικών ομάδων

Μείον έξι στον Παναθηναϊκό λόγω εθνικών ομάδων

Gazzetta team
Μείον έξι στον Παναθηναϊκό λόγω εθνικών ομάδων

bet365

Έξι παίκτες λιγότερους θα μετράει από σήμερα και για τις επόμενες μέρες ο Αντρέα Στραματσόνι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αναλυτικά:

«Ο Μάρκους Μπεργκ έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για τα φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους την Τουρκία στην Αντάλια στις 24 Μαρτίου και την Τσεχία στη Σόλνα στις 29 Μαρτίου.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι ήδη στο Ελσίνκι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Φινλανδίας ενόψει των φιλικών με την Πολωνία στο Βρότσλαβ στις 26 Μαρτίου και με τη Νορβηγία στο Όσλο στις 29 Μαρτίου.

Ο Μεντί Αμπέντ κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας προκειμένου να συμμετάσχει στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Africa Cup 2017 μεταξύ Αλγερίας και Εθιοπίας στις 25 και στις 29 Μαρτίου.

Θα παραμένουν αήττητοι οι «κυανέρυθροι» εκτός έδρας, ή ο ΠΑΣ συνεχίσει το νικηφόρο σερί; Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

Αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου οι Στέφανος Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος, Λάζαρος Λάμπρου θα ενταχθούν στην προετοιμασία της εθνικής κάτω των 19 ετών η οποία θα συμμετάσχει στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται 23-31 Μαρτίου στην Ισπανία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα