Ενοχλήθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη ο Πελεγκρίνι (vid)

Ενοχλήθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη ο Πελεγκρίνι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ενοχλήθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη ο Πελεγκρίνι (vid)

bet365

Από την πρώτη ερώτηση που δέχθηκε έδειξε να ενοχλείται από τη στάση του δημοσιογράφου ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, που αποχώρησε από το flash interview μετά την ήττα (1-0) της Σίτι από τη Γιουνάιτεντ.

Σε πρώτο χρόνο, είχε δεχθεί ερώτηση για τα όσα πήγαν... λάθος για τους «πολίτες», με τον ίδιο ν' απαντά πως η ομάδα του έπαιξε καλά αλλά το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ κρίθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Ράσφορντ πέρασε τον Ντεμικέλις και σκόραρε.

Αυτό που τον έκανε ν' αποχωρήσει από τον ειδικό χώρο όπου μετά το κάθε ματς υπάρχει η υποχρεωτική flash interview στην κάμερα, ήταν το ερώτημα για την αδυναμία της Σίτι να εκμεταλλευτεί φέτος την έδρα της.

Ο Πελεγκρίνι θεώρησε ότι το πράγμα... πήγαινε σε υπονοούμενα για την κατάσταση στον σύλλογο με τη δεδομένη αλλαγή στον πάγκο και την έλευση του Γκουαρντιόλα, με αποτέλεσμα να πει απλά πως δεν ήθελε να μιλήσει για κάτι πιο γενικό πέραν του ντέρμπι και αποχώρησε...

Την Παρί θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του UEFA Champions League. Σε απόδοση 2.40 στη Novibet, η πρόκριση των «πολιτών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα