Δεν μας παρατάτε…

Δεν μας παρατάτε…

Δεν μας παρατάτε…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τα συμπεράσματα που βγήκαν από τον αγώνα με την Καλλονή ενώ στέκεται και στην μάστιγα των θλάσεων που χτύπησε ξανά την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την αξιόμαχη Καλλονή και παίρνει λίγο τα πάνω του ενόψει της συνέχειας. Παρολ’ αυτά καμία νίκη αυτή την χρονιά, δεν μπορεί να μειώσει τον απίστευτο εκνευρισμό που προκαλείται όταν κάθε εφτά ή δέκα μέρες βλέπεις και έναν παίκτη του ΠΑΟΚ να… φεύγει με θλάση.

Άλλοι αναλύουν συστήματα. Άλλοι θέτουν θέμα φορ, άλλοι κρίνουν τον ΠΑΟΚ ανάλογα που παίζει ο Λέοβατς, άλλοι ψάχνονται με το αν ο Πέλκας είναι Φορτούνης και ο Μυστακίδης-Ιντέγε και… πόσα άλλα ανούσια πράγματα, μπροστά σε αυτό το τρομακτικό φαινόμενο που καταστρέφει ΚΑΙ ΑΥΤΗ την χρονιά.

Κάποια στιγμή χθες μπήκε ο Ροντρίγκεζ. Ο πιο γρήγορος της ομάδας, ο καλύτερος στο ένας με έναν, ένας εντυπωσιακός αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστικός ακραίος (αρκετά γκολ και τελικές πάσες) ο οποίος με τις τρεις πρώτες επαφές του με την μπάλα, μας θύμισε πόσα έχει χάσει ο ΠΑΟΚ εδώ και δύο μήνες που δεν τον έχει ενεργό.

Αλλά… για να μπει ο Ροντρίγκεζ και να καταλάβεις τι έχανες εδώ και τόσο καιρό… πρέπει να βγει ο Μυστακίδης! Γιατί να βγει; Γιατί έπαθε και αυτός άλλη μια θλάση!

Άντε παρατήστε μας…

Δηλαδή υπάρχει (αλήθεια) ποδοσφαιρική συζήτηση σε αυτή την ομάδα; Για ποιο λόγο; Με ποια λογική; Τι θα πετύχαινε οποιαδήποτε ομάδα με 32 θλάσεις και ενώ απομένει ακόμη ένα δίμηνο;

Ο ΠΑΟΚ παίζει εδώ και μήνες χωρίς Μπερμπάτοφ, Γλύκο, Ροντρίγκεζ, Ζάιρο, χάνει και τον Τσίμιροτ πάνω που ανεβαίνει, έξω και ο Μακ με τιμωρία, πάει και ο Χατζηϊσαίας νωρίτερα είχαν μεγάλα προβλήματα και Χαρίσης και ο Αθανασιάδης και… και… και…

Και τώρα τι θα έχουμε; Για κάθε έναν από αυτούς που θα επιστρέφει θα φεύγει κάποιος άλλος; Γιατί (μεταξύ άλλων) όσο λείπει το 1/4 της ομάδας και ειδικά σε συγκεκριμένες θέσεις όπου δεν υπάρχουν πολλές λύσεις, οι εναπομείναντες (όπως τώρα ο Μυστακίδης) επιβαρύνονται παραπάνω και… μετά από κάποιο σημείο, πάρτους κάτω.

Ο Ίβιτς είπε χθες ότι μάλλον ξέρει τι φταίει (λογικά δεν ήταν τυχαίες οι αλλαγές των Χαρίση-Λέοβατς) και τόνισε ότι οι αγωνιστικοί χώροι του προπονητικού κέντρου δεν είναι κακοί. Μακάρι να βρει ο Σέρβος την λύση, γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Δεν έχει τύχη ο ΠΑΟΚ. Θα καταποντιστεί.

Σκέφτεστε τι θα πάθει αυτή η ομάδα στα πλέι οφ, όπου σε 20-25 μέρες παίζουν έξι ματς και ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον ενδέκατο μήνα της χρονιάς του;

ΠΟΛΕΜΟ θα έχουμε με κανονικά θύματα…

Κατά τα άλλα χθες στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν προβλήματα, τα οποία λύθηκαν με το που έγινε το 2-0, στη δεύτερη μεγάλη (αλλά ωραία και ποδοσφαιρική) φάση της ομάδας.

Προφανώς δεν έχω πεισθεί ότι λύνονται τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και κερδίζει η ομάδα, επειδή τώρα παίζει 4-3-3 και ο Λέοβατς αντί για φουλ μπακ αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ενώ ξεκινάει και ο Κάτσε. Μακάρι να είναι τόσο απλό το ποδόσφαιρο. Από την άλλη, μακάρι ο Ίβιτς να καταφέρει να αποδείξει (με δύο τρία απλά πράγματα) ότι ο προκάτοχός του ήταν άσχετος και κάπως έτσι να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχημένο φινάλε στη σεζόν.

* Ακόμη δεν απάντησαν οι διαιτητές στην επιστολή των φιλάθλων. Έχουν επιχειρήματα άραγε να μας πουν για κατηγορούμενους, για οργανώσεις, για πυραμίδες κτλ…
Ο καθαρός και πανάξιος Κουκουλάκης πάντως έπαιξε αγώνα του Ολυμπιακού, αφού όλα κρίθηκαν! Αλλά ο «φανατικός» Τσολάκης με το σημαιάκι (ξέρει αυτός), δεν μπορούσε να κρυφτεί!

* Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» να χάσει και από το Λαύριο στη Θεσσαλονίκη. Η εύκολη-πονηρή δικαιολογία είναι ότι θέλουν να βγουν έκτοι για να παίξουν με τον Άρη. Επειδή τέτοιοι υπολογισμοί, τέσσερα ματς πριν το φινάλε δεν μπορούν να γίνουν, το πιο πιθανό αν συνεχίσουν έτσι είναι να βγουν εκτός εξάδας και να… χαιρετήσουν από νωρίς!

* Στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός κέρδισε και πάλι τον ΠΑΟΚ! Την άλλη εβδομάδα γίνεται ο ημιτελικός κυπέλλου, πάλι με τις δύο ομάδες αντιμέτωπες. Μετά θα ξαναπαίξουν άλλες 3-4-5 φορές στα πλέι οφ. Προς το παρόν οι ερυθρόλευκοι είναι μπροστά και ίσως να μην υπάρχει χρόνος να τους φθάσει ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο ομαδικού παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα σίγουρα. Στο κύπελλο είναι ένα παιχνίδι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.