Η κίνηση Ρομπέρτο σε Καπίνο

Δημήτρης Τομαράς
Η κίνηση Ρομπέρτο σε Καπίνο

bet365

Τόσο κατά την αλλαγή του όσο και μετά το ματς ο Ρομπέρτο έπιασε τον Στέφανο Καπίνο να του μιλήσει και να τον ρωτήσει για τον τραυματισμό του.

Η σχέση Ρομπέρτο - Καπίνο δεν είναι μόνο σαν... δάσκαλος με μαθητή. Ο Ισπανός με το Έλληνα κίπερ έχουν εξαιρετική σχέση και υπάρχει πάντα προσωπικό ενδιαφέρον από τον ένας για τον άλλον. Χαρακτηριστικό είναι πως στο ματς της Τρίπολης και στο 73' την ώρα της αλλαγής ο Ρομπέρτο ρώτησε τον Στέφανο Καπίνο για το πρόβλημα τραυματισμού του και ενώ το ίδιο έπραξε και μετά το ματς. Άλλωστε πολλές φορές ο Καπίνο έχει δείξει με δηλώσεις του την πολύ μεγάλη εκτίμησή του προς τον Ισπανό πορτιέρο και αρχηγό των Πειραιωτών και έχει σταθεί και στην πολύ θετική επίδραση, που έχει στην δουλειά του στον Ρέντη και στην βελτίωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα