Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό 0-2

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό 0-2

bet365

Η Μονακό παραμένει αήττητη στο Παρίσι από το 2007 και έφυγε με μεγάλη νίκη 2-0 επί της αδιάφορης Παρί.

Η τελευταία ήττα της Μονακό στο Παρίσι ήταν το 2007 και οι Μονεγάσκοι φρόντισαν και φέτος να το διευρύνουν. Η πρωταθλήτρια Παρί ήταν μεν αδιάφορη, όμως κυνηγούσε ακόμη ένα ρεκόρ: εκείνο της Ναντ από τη σεζόν 1994-95 με τις λιγότερες ήττες (1). Τελικά, η εξαιρετική παράδοση της Μονακό συνεχίστηκε, υποχρεώνοντας τους Παριζιάνους στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα από τον Μάιο του 2014 με 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 4', όμως είδε τον διαιτητή Γκοτιέ να το ακυρώνει λανθασμένα για οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Ζαρντίμ ισορρόπησαν. Όσο περνούσε η ώρα, μάλιστα, είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Τραπ να κρατάει το μηδέν μέχρι το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα της επανάληψης και έφτασαν στο γκολ στο 65', όταν ο Λεμάρ έβγαλε τη σέντρα και ο Βάγκνερ Λοβ με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 68' ο Νταβίντ Λουίζ έκανε απίστευτο λάθος, έδωσε την μπάλα στον Φαμπίνιο στην περιοχή και στη συνέχεια τον ανέτρεψε, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο τελευταίος από την βούλα του πέναλτι! Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια μέχρι το τέλος, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες κυρίως με τον Ιμπραΐμοβιτς, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, για να έρθει η δεύτερή τους ήττα στη σεζόν.

Παρί (Λοράν Μπλαν): Τραπ, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Τιάγκο Μότα (80' Σταμπουλί), Ραμπιό (66' Ματουιντί), Ντι Μαρία (81' Ογκουστέν), Λούκας, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Τζέμερσον, Ρικάρντο Καρβάλιο (81' Λοτέν), Ράτζι, Έλντερσον, Τουλαλάν, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Μπαπέ, Βάγκνερ Λοβ (87' Τραορέ)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα