Σκόνδρας: «Καλύτερο το κλίμα»

Σκόνδρας: «Καλύτερο το κλίμα»

Σκόνδρας: «Καλύτερο το κλίμα»

bet365

Ο Γιάννης Σκόνδρας πήρε ξανά φανέλα βασικού και τόνισε πως είναι καλύτερο το κλίμα στον ΠΑΟΚ, με την έλευση του Ίβιτς στον πάγκο, ενώ έκανε λόγο για νίκη αυτοπεποίθησης.

Στη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, στις δύο σερί νίκες και στην αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο 26χρονος δεξιός μπακ τόνισε πως είναι καλύτερο το κλίμα με την έλευση του Ίβιτς στον πάγκο και έκανε λόγο για νίκη αυτοπεποίθησης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη δική του συμμετοχή και τη νίκη: «Αισθάνομαι χαρούμενος που έπαιξα βασικός, που κέρδισε η ομάδα μου πάνω απ' όλα και που κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι σήμερα δε δυσκολευτήκαμε πολύ, ο αντίπαλος δε μας απείλησε ιδιαίτερα, ήμασταν σοβαροί και στα 90 λεπτά και νικήσαμε».

Για τις δύο σερί νίκες και την αλλαγή της εικόνας: «Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει και αλλαγές στην ομάδα. Νομίζω όλα τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση. Όλοι οι παίκτες ξεκινούν από το μηδέν, δουλεύουν σκληρά για να δείξουν στον νέο προπονητή ότι πρέπει να αγωνίζονται. Το κλίμα πιστεύω πως είναι καλύτερο και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Και στη συνέχεια θα δείξουμε κι άλλα πράγματα».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Ήταν μια νίκη αυτοπεποίθησης και για τα παιδιά, για όλο τον κόπο που έχουμε κάνει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, θα ξεκουραστούμε αυτές τις μέρες και στα επόμενα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε, για να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ».

Για τα πλέι οφ: «Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε με νίκες μέχρι τα πλέι οφ. Όταν έρθουν τα πλέι οφ, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για να είναι πρώτη. Να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μπορούμε εκεί για να βρεθούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε την ομάδα, έχουμε το ρόστερ, δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τον δικό του ρόλο: «Σήμερα έπαιξα. Σε κάθε προπόνηση δείχνω στον προπονητή μου ότι δουλεύω σκληρά και αυτός θα επιλέξει αν θα με ξαναβάλει να παίξω ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα