Ντουρμάζ: «Να μην κατεβάσουμε ρυθμό...»

Ντουρμάζ: «Να μην κατεβάσουμε ρυθμό...»

Ντουρμάζ: «Να μην κατεβάσουμε ρυθμό...»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ανέφερε πως άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν κίνητρα και παρότι έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα η ομάδα δεν πρέπει να κατεβάσει ταχύτητα.

Ο Ντουρμάζ είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:
 
Τον αγώνα στην Τρίπολη και τον ίδιο: Σήμερα δεν παίξαμε όπως παίζουμε σε άλλα παιχνίδια και δεν κάναμε αυτά που όταν τα κάνουμε κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως εμείς σκοράραμε δύο γκολ και πως πήραμε τη νίκη. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά δεν πρέπει να ρίξουμε το ρυθμό μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Εγώ έχω κίνητρο όπως και οι υπόλοιποι και θα είμαι στους παίκτες που θα παίξουν στο Euro. Πρέπει να παίζουμε καλά και στα 90 λεπτά και θέλω να είμαι έτοιμος. Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο. Όταν παίζουμε στο γήπεδό μας ο κόσμος μας βοηθάει, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Θέλουμε να έχουμε μόνο νίκες στην έδρα μας.  Δεν πρέπει να κατεβάσουμε ρυθμό.
 
Ακόμα επισήμανε για:
 
Την αξία της νίκης: «Σήμερα αυτό που έγινε το πιο σημαντικό σε όλο το παιχνίδι είναι ότι αυτό που έγινε είναι πως εμείς σκοράραμε δύο γκολ και πως πήραμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό σήμερα, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που συνηθίζει να κάνει ο Ολυμπιακός. Που όταν ο Ολυμπιακός τα κάνει, καμία ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει ελπίδα να μας βλάψει, όμως κρατάμε ότι πήραμε τη νίκη παρόλο που δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από μέρους μας».
 
Το πως εξηγεί την σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και αν η αιτία είναι η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Μπορεί να έχουμε κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια είναι και ο τελικός του κυπέλλου που πιστεύει πως θα παίξουμε. Πιστεύω λοιπόν πως πρέπει να έχουμε υψηλή απόδοση, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε γιατί όταν χαλαρώνουμε δεν είναι καθόλου καλό ούτε για την ομάδα μας, ούτε για τον σύλλογό μας, ούτε για τους φιλάθλους μας».
 
Τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και αν τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα είναι μία καλή ευκαιρία για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους: «Πράγματι. Το γεγονός ότι είμαι ένας από τους διεθνής ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα πάρω μέρος στο Euro, μου δίνει ένα κίνητρο για να συνεχίσω να προσπαθώ και να κρατάω το επίπεδό μου ψηλά. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα μέχρι το Euro να είμαι πανέτοιμος και να είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως, γενικότερα πρέπει πιστεύουμε να κρατάμε το επίπεδό μας ψηλά και πρέπει να το κάνουμε για 90 λεπτά. Δεν το κάνουμε αυτό. Το κάνουμε το πολύ για 15-20 λεπτά. Πιστεύω πως είναι αρκετό γιατί μπορούμε και έτσι να αποδώσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η αλήθεια όμως είναι πως πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο και να έχουμε καλύτερη απόδοση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».
 
Το γεγονός ότι απομένουν ακόμα δύο ματς στο Καραϊσκάκη και αν αποτελεί σημαντικό κίνητρο να κλείσει ο Ολυμπιακός τη σεζόν μόνο με νίκες στην έδρα του: «Ναι, φυσικά. Πάντα μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας μπροστά στους φιλάθλους μας και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς να κάνουμε καλά παιχνίδια. Σήμερα μπορεί να κερδίσαμε, είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε, όμως πήραμε ένα μήνυμα ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια ειδικά μέσα στο γήπεδό μας».

Best of internet