Εξετάσεις για Σιόντη, Μαλόν

Εξετάσεις για Σιόντη, Μαλόν

Νίκος Τσιώκος
Εξετάσεις για Σιόντη, Μαλόν

bet365

Σε ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθούν τη Δευτέρα (21/3) οι Σιόντης και Μαλόν για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Δύο ακόμη τραυματισμοί προέκυψαν για τη Βέροια στο ματς με τον Πλατανιά. Ο λόγος για τους Στέφανο Σιόντη και Ιβάν Μαλόν, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο.

Η κατάσταση των δύο παικτών εκτιμήθηκε στη σημερινή προπόνηση, από την οποία έμειναν εκτός, και αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις τη Δευτέρα (21/3) για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους. Από εκεί και πέρα, ατομικό ακολούθησε ο Μπατιόν, ενώ οι Κόλα, Ετζενγκέλε, Νάστος, Βεργώνης, Καντιμοίρης, Πούγγουρας συνέχισαν την αποκατάστασής τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν χθες και ασκήσεις δύναμης για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Τετάρτης (23/3), καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα