Μυστακίδης: «Έχουμε άλλη ψυχολογία»

Μυστακίδης: «Έχουμε άλλη ψυχολογία»

bet365

Δεν μπόρεσε να χαρεί το γκολ που ο πέτυχε ο Γιάννης Μυστακίδης και αφιέρωσε στην μητέρα του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ευελπιστεί ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αρχικά για τον τραυματισμό του: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο… Δεν ξέρω ακριβώς τι έχω, θα δούμε αύριο (21/3) στη μαγνητική. Δεν είναι βαριάς μορφής νομίζω, ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά δεν άκουσα κάτι από το πόδι μου».

Για τη νίκη και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν πολύ καλοί. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

Για τη δεύτερη νίκη με 3-0 με τον Ίβιτς στον πάγκο: «Είναι κάτι άκρως θετικό για τον προπονητή, εμάς τους παίκτες και τον κόσμο. Έχουμε άλλη ψυχολογία, κερδίσαμε εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι σημαντικό για τη συνέχεια».

Για τη διακοπή που ακολουθεί: «Θα μας λείπουν περίπου 10 παίκτες. Όσοι μείνουμε εδώ θα δουλέψουμε με τον προπονητή, για να δεθούμε πιο πολύ».

Για την αλλαγή συστήματος και τη βελτίωση στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Ο καθένας μπορεί να πει αν του αρέσει το 4-3-3 ή το 3-5-2. Ο προπονητής επιλέγει το σύστημα και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ιδιαίτερο γιατί έχει γενέθλια η μητέρα μου σήμερα και το αφιερώνω σε αυτήν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα