Καραγεωργίου: «Μένω αν υπάρχει στόχος»

Καραγεωργίου: «Μένω αν υπάρχει στόχος»

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά και για την παραμονή του στην ομάδα της Μυτιλήνης για την νέα χρονιά, στέλνοντας το μήνυμα στην διοίκηση της Καλλονής.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνουν μέχρι και το τέλος οι παίκτες για να φύγουν με ψηλά το κεφάλι.«Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για τους συλλόγους, για τις ομάδες, όταν φτάνουν σε τέτοια βαθμολογική θέση. Δεν υπάρχει κίνητρο να δώσεις στους αθλητές για να αγωνιστούν, να δώσουν την ψυχή τους. Παρ’ όλα αυτά παρότι έχουμε μείνει λίγοι, οι παίκτες μου κάνουν μία τεράστια προσπάθεια να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να ολοκληρωθεί μία χρονιά πολύ κακή για την ομάδα αυτή. Μπήκα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια πιστεύοντας ότι μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Από ένα σημείο και μετά τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Στα παιχνίδια που μένουν δε θα αλλάξει κάτι. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές στα επόμενα παιχνίδια και να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι».

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ σήμερα: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Κέρδισε με μία λογική στο παιχνίδι του, την οποία είδα και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικο. Έχει μία λογική πλέον και πάει να τη στηρίξει».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αρνητικοί παίζοντας με απλό και ρεαλιστικό τρόπο που παίζει πλέον η ομάδα δείχνουν το καλό τους πρόσωπο. Το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει. Θα δείξει αν θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ και θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. Δεν έχει νόημα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ έγινε Μπαρτσελόνα επειδή κέρδισε την Καλλονή, αν αρχίσουν αυτά θα χάσει η ομάδα τον στόχο της στην προσπάθεια που κάνει».

Για το μέλλον του στον πάγκο τη Καλλονής: «Χρειάζεται ένας μήνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τιμώ μέχρι το τέλος το συμβόλαιο μου, όπως πάντα. Αν στο τέλος οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της Καλλονής είναι να επιστρέψουν στη δεύτερη κατηγορία δε με πειράζει να πάω, αρκεί να υπάρχει ένας στόχος υψηλός. Τότε θα γίνουν συζητήσεις και θα αποφασίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα