Ζέκα, Μπεργκ, Εβαντζελίστα είδε η Αταλάντα

Ζέκα, Μπεργκ, Εβαντζελίστα είδε η Αταλάντα

Ζέκα, Μπεργκ, Εβαντζελίστα είδε η Αταλάντα

bet365

Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο στόχαστρο της Αταλάντα και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Γκαμπριέλε Ζαμάνα, που βρέθηκε στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Τι είπε στον Στραματσόνι για το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται στο στόχαστρο της Αταλάντα και ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Γκαμπριέλε Ζαμάνα, ήρθε στην Ελλάδα για να τον δει αγωνιζόμενο, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίο... κράτησε σημειώσεις ο Ιταλός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ζαμάνα είχε τα μάτια του στραμμένα και σε παίκτες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στους Μπεργκ, Ζέκα και Εβαντζελίστα.

Μάλιστα,ο Ζαμάνα, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Αντρέα Στραματσόνι και οι δυο τους τα είπαν μετά το παιχνίδι για λίγα λεπτά, φέρεται να μετέφερε στον προπονητή του Παναθηναϊκού την εκτίμησή του για τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά και την πεποίθησή του πως με το ρόστερ που έχει στα χέρια του μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα.

Πάντως, στην ιταλική ομάδα αναγνωρίζουν πως για τους δύο πρώτους τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Ο Ζέκα είναι ο αρχηγός και η ψυχή του Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά να χωρίσουν οι δρόμοι, ενώ ο Μπεργκ κοστίζει πολλά χρήματα και είναι απλησίαστος για την ιταλική ομάδα. Όσο για τον Εβαντζελίστα; Εκεί η Αταλάντα ίσως να θελήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως είναι δανεικός από την Ουντινέζε στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι και να προσεγγίσει κατευθείαν τον σύλλογο του. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στην Ιταλία, με τον Ζαμάνα πάντως να φεύγει εντυπωσιασμένος απ’ όσα έδειξε ο παίκτης στο ματς με τον Ηρακλή, στο οποίο κέρδισε το πέναλτι και «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα