Μπαρόχα: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Gazzetta team
Μπαρόχα: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

bet365

Συνολική είναι η ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό, όπως είπε ο Αλάιν Μπαρόχα.

Μιλώντας στη Nova μετά το ματς στο Αγρίνιο, ο τερματοφύλακας της Ενωσης τόνισε ότι φταίνε όλοι και όχι κάποιοι ατομικά για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε.

Για το τι έγινε στην τελευταία φάση του ματς: «Ήταν μία στιγμή που... αφαιρεθήκαμε. Πιστεύαμε ίσως ότι ήμασταν καλύτεροι απ' όσο ήμασταν. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ, όμως και ο Παναιτωλικός έπαιξε δυνατά οπότε αυτό το γκολ ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή».

Για την ευκαιρία του Μπουονανότε: «Είναι αλήθεια πως περιμένεις από κάποιους παίκτες με ταλέντο, κυρίως τους επιθετικούς, να σκοράρουν, αλλά και λογικό να μπορούν και να αποτυγχάνουν κάποια στιγμή. Δεν ρίχνουμε όμως το φταίξιμο σε έναν. Όλη η ομάδα συνολικά δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε».

Για τη βαθμολογία των πλέι οφ: «Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι χάσαμε. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που απομένουν να μην χάσουμε άλλους βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα