Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν 0-2

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν 0-2

bet365

Η Λεβερκούζεν έχει μπει και πάλι στο σωστό δρόμο και με καλή εμφάνιση έφυγε με νίκη 2-0 από την Στουτγκάρδη, για να βρεθεί μία ανάσα από την 4άδα.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Λεβερκούζεν, που έχει βρει και πάλι τον εαυτό της, φεύγοντας με νίκη 2-0 από τη Στουτγκάρδη, για να βρεθεί στο -2 από την 4η Σάλκε. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους παίκτες του Σμιντ να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες και να φτάνουν στο γκολ μόλις στο 11', όταν ο Μπραντ πλάσαρε εύστοχα μετά από υπέροχη ασίστ του Μπελαράμπι.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιθετικά, είχαν καλές στιγμές, όμως δεν ήταν η μέρα τους. Στο 30' ο Κίσλινγκ είχε δοκάρι, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 49'. Εντυπωσιακή κούρσα του Μπραντ, που άφησε στον Μπελαράμπι και εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, Μπραντ (57') και Γιούρτσενκο (65') είχαν δοκάρια και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Tις μαθηματικές ελπίδες που έχει για τον τίτλο παίζει και απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα