Σε διαμάχη με Ετό η Σαμπντόρια
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άλλοτε αστέρα των Μπαρτσελόνα και Ίντερ, η Σαμπντόρια δεν έχει φανεί συνεπής απέναντί του όσον αφορά τη συμφωνία που σύναψαν οι δύο πλευρές τον Ιανουάριο του 2015 για συμβόλαιο τριών ετών, που τερματίστηκε όμως έπειτα από μερικούς μήνες καθώς ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι μετακόμισε στην Αντάλιασπορ.
Οι «Blucerchiati» απάντησαν στους ισχυρισμούς αυτούς και μέσω του δικηγόρου, Αντόνιο Ρομέι, ο σύλλογος ξεκαθάρισε ότι ο έμπειρος φορ έχει λάβει και το τελευταίο ευρώ, όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί και πως «αν υπάρχει κάποιος χαμένος στην όλη υπόθεση, αυτή είναι η ομάδα που διέθεσε 100.000 για να τον αποκτήσει...».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
