Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-3

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-3

bet365

Η Αουγκσμπουργκ προηγήθηκε αλλά η Ντόρτμουντ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τίτλο και έκανε την ανατροπή (1-3), παραμένοντας στο -5 από την Μπάγερν.

Η λογική λέει ότι η «σαλατιέρα» θα καταλήξει και φέτος στην Μπάγερν αλλά η Μπορούσια θέλει να το παλέψει ως το τέλος και το δείχνει. Απέναντι σε μια Αουγκσμπουργκ που κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν τους τρεις βαθμούς, διατηρώντας το δικαίωμα να υποστηρίζουν ότι είναι στη μάχη του τίτλου. Μια μάχη που είναι αποφασισμένοι να την χάσουν, αν την χάσουν, έχοντας δώσει τα πάντα.

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κούραση των Βεστφαλών από το ματς της Πέμπτης στο Europa League, η Αουγκσμπουργκ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 16' άνοιξε το σκορ με το κοντινό πλασέ του Φινμπόγκασον, μετά το γύρισμα από του Καϊούμπι από αριστερά. Ετσι, ο Ισλανδός πρώην φορ του Ολυμπιακού έφτασε στα τρία γκολ και δύο ασίστ στα τελευταία πέντε ματς! Οι Βαυαροί κατάφερναν να κρατάνε μακριά από την περιοχής τους την Μπορούσια, η οποία ήταν εμφανώς κουρασμένη αλλά είναι και πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό κάποια στιγμή θα φαινόταν. Και φάνηκε για πρώτη φορά στο 45', όταν οι παίκτες της... έκρυψαν την μπάλα, για να ολοκλήρώσει την φάση με πλασέ ο Μκιταριάν για το 1-1!

Θα καταφέρει να πέρασει το εμπόδιο της Λίβερπουλ η Ντόρτμουντ στο Europa League; Σε απόδοση 1.53 στην Novibet η νίκη των Βεστφαλών κόντρα στους «κόκκινους».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ είχε τον έλεγχο και προσπαθούσε να βρει τον τρόπο για να πάρει το προβάδισμα και να απλοποιήσει τα πράγματα. Αυτό, τελικά, έγινε στο 69', όταν ο Ράμος έδωσε στον Κάστρο και αυτός πλάσαρε όπως έπρεπε (1-2). Το ματς, πλέον, ήταν αρκετά πιο εύκολο για την Μπορούσια και έγινε τυπική διαδικασία από το 75', όταν ο Ράμος με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-3 και κλείδωσε το τρίποντο, αφού η Αουγκσμπουργκ, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν θα μπορούσε ποτέ να αντιδράσει...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα