Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Μπαλοτέλι για το Euro 2016

Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Μπαλοτέλι για το Euro 2016

Κώστας Ζάλιαρης
Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Μπαλοτέλι για το Euro 2016

bet365

Εκτός πλάνων του Αντόνιο Κόντε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας παραμένει ο Μάριο Μπαλοτέλι, που δεν κλήθηκε στην αποστολή για τα φιλικά με τις Ισπανία και Γερμανία. Δύο νέες κλήσεις στη «σκουάντρα ατζούρα».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, που έχει κάνει γνωστό ότι μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας το φετινό καλοκαίρι θ' αποχωρήσει από το πόστο του, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τα προσεχή ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη διοργάνωση που κάνει σέντρα στις 10 Ιουνίου.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι που δεν βρίσκει με τίποτα τον καλό του εαυτό στη Μίλαν, έμεινε εκτός και πλέον φαίνεται πως είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κληθεί για το Euro αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά...

Ο Κόντε, κάλεσε τόσο τον γεννημένο στη Βραζιλία, μέσο της Νάπολι, Ζορζίνιο, αλλά και τον επιθετικό της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Μπερναντέσκι.

Θα καταφέρει η Ιταλία να σηκώσει το φετινό τρόπαιο του Euro; Σε απόδοση 17.00 στην Magicbet το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπουφόν, Περίν, Σιρίγου, Ατσέρμπι, Αντονέλι, Αστόρι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Νταρμιάν, Ντε Σιλβέστρι, Ρανόκια, Φλορέντσι, Τζιακερίνι, Ζορζίνιο, Μοντολίβο, Μότα, Παρόλο, Σοριάνο, Βεράτι, Μπερναντέσκι, Μποναβεντούρα, Καντρέβα, Έντερ, Ελ Σαραουΐ, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Πελέ, Τζάτζα

 

Τελευταία Νέα