Χαμόγελο με... νόημα από τον Βέλλιο

Χαμόγελο με... νόημα από τον Βέλλιο

Gazzetta team
Χαμόγελο με... νόημα από τον Βέλλιο

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, με τον Έλληνα επιθετικό να απαντά με χαμόγελο στις προτροπές που δέχτηκε από φίλο των «πρασίνων», προκειμένου να ενταχθεί το καλοκαίρι στο «Τριφύλλι».

Ο Απόστολος Βέλλιος βρέθηκε στο επίκεντρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, καθώς οι «πράσινοι» φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του ενόψει καλοκαιριού, με τον 24χρονο επιθετικό να έχει ήδη κερδίσει και την συμπάθεια φιλάθλων της ομάδας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Καλλονή.

Σύμφωνα με «Goal», κατά την άφιξη της αποστολή του Ηρακλή στο γήπεδο, ένας οπαδός του Παναθηναϊκού πλησίασε τον Βέλλιο και του φώναξε : «έλα στην Πανάθα παικταρά», με τον φορ του «Γηραιού» να χαμογελάει με νόημα και να συνεχίζει την πορεία ου για τα αποδυτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα