Εβαντζελίστα: «Ευχαριστώ το Θεό...» (pic)

Εβαντζελίστα: «Ευχαριστώ το Θεό...» (pic)

Gazzetta team
Εβαντζελίστα: «Ευχαριστώ το Θεό...» (pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 4-0 του Ηρακλή στη Λεωφόρο, με τον Λούκας Εβαντζελίστα έχει συμμετοχή σε δύο από τα τέρματα των «πρασίνων» και να ευγνωμονεί το Θεό για την απόδοση του.

Ο Λούκας Εβαντζελίστα είχε πολύ θετική παρουσία στη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-0 απέναντι στον Ηρακλή, κερδίζοντας πέναλτι και μοιράζοντας την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Μολέδο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να εκφράζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram την χαρά του, ευχαριστώντας παράλληλα τον Θεό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Θεός μου έδωσε ένα πέναλτι, μία ασίστ και μία μεγάλη νίκη με 4-0. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια. Η δόξα θα είναι πάντοτε δική σου Κύριε!», ανέφερε το μήνυμα του μέσου των «πρασίνων», με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία του από το παχνίδι απέναντι στην«Γηραιό».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα