Τράβηγμα ο Μολέντο

Τράβηγμα ο Μολέντο

Νίκος Μαρούδας
Τράβηγμα ο Μολέντο

bet365

Με πρόβλημα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Μολέντο και οι πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο.

Μπορεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή να ήταν κορυφαίο για τον Μολέντο που σκόραρε τα πρώτα του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τελείωσε το ίδιο ευχάριστα...

Ο Βραζιλιάνος, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο και την Κυριακή θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Το καλό για τον ίδιο και τον Στραματσόνι είναι πως υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και ο Βραζιλιάνος θα έχει χρόνο να επιστρέψει υγιείς ίσως και στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα