Μπακασέτας: «Τιμή που γράφτηκα στην ιστορία του Πανιωνίου»

Νίκος Τσιώκος
Μπακασέτας: «Τιμή που γράφτηκα στην ιστορία του Πανιωνίου»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας παρέλαβε τα βραβεία του MVP και του Best Goal της 26ης αγωνιστικής και τόνισε πως είναι τιμή του που γράφτηκε στην ιστορία του Πανιωνίου με το χατ τρικ που πέτυχε.

Με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στη Σκόντα Ξάνθη, ο Τάσος Μπακασέτας προστέθηκε σε μία ξεχωριστή λίστα, αυτή με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που έχουν πράξει κάτι τέτοιο. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έγινε ο 20ός παίκτης στην ιστορία των «κυανέρυθρων» που σημειώνει τρία γκολ σ' ένα ματς και αναδείχτηκε MVP και Best Goal της 26ης αγωνιστικής.

Ο νεαρός άσος παρέλαβε τα βραβεία του το Σάββατο (19/3) τονίζοντας πως είναι τιμή του που γράφτηκε στην ιστορία των Νεοσμυρνιωτών. «Σίγουρα όταν υπάρχουν ατομικοί τίτλοι είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή, είμαι πολύ χαρούμενος που τα βραβεία συνδυάστηκαν και με νίκη της ομάδας, και συνεχίζουμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και πολύ κοντά στον στόχο.

Πλέον το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό που ξεκίνησε και όπως είπα, είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Αφιερώνω αυτά τα βραβεία στην οικογένειά μου και στον Θεό. Για μένα η επιβράβευση των κόπων μου θα έρθει όταν η ομάδα πετύχει τους στόχους της. Αν στο τέλος η ομάδα κατακτήσει μια θέση στα πλέι οφ ή τη θέση που θέλει, τότε θα μπορώ να πω ότι οι κόποι μου ανταμοίβονται.

Πρώτα έρχεται η ομάδα και μετά η ατομική επιβράβευση», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στη σχετική λίστα με τα χατ τρικ. «Είναι τιμή μου που γράφτηκα στην ιστορία του Πανιωνίου με το χατ τρικ, είναι ωραίο για κάθε ποδοσφαιριστή να μένει στην ιστορία του συλλόγου στον οποίο αγωνίζεται», πρόσθεσε.

Τη βράβευση έκανε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπακασέτα. «Η ομάδα προχωρά προς τους στόχους που έχει βάλει και είμαστε χαρούμενοι για ένα παιδί που έχει προσφέρει τα πάντα και κατά συνέπεια αξίζει να έχει τέτοιες διακρίσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα