Ματς χωρίς κίνητρα στην Κομοτηνή

Νίκος Μαρούδας
Ματς χωρίς κίνητρα στην Κομοτηνή

bet365

Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Κομοτηνή σ' ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον από καμία πλευρά.

Δεν έχουν και πολλά κίνητρα Πανθρακικός και Ατρόμητος στην Κομοτηνή. Οι μεν ακρίτες έχουν αποδεχτεί τον υποβιβασμό στη Football League, αν και με νίκη αύριο θα πλησιάσουν στους έξι βαθμούς τη σωτηρία, και οι μεν Περιστεριώτες έχουν «κλειδώσει» την παραμονή, ενώ έχουν μείνει μακριά από τον στόχο που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν, την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Στοΐνοβιτς, ο Αθανασιάδης και οι δοκιμές

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου, ο Ζόραν Στοΐνοβιτς είναι στον πάγκο του Πανθρακικού για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Ο Σέρβος θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ατρόμητο και στην αποστολή συμπεριέλαβε κανονικά τον Γιώργο Αθανασιάδη. Ωστόσο, για παν ενδεχόμενο σε αυτή βρίσκονται τόσο ο Γιούδας, όσο και ο νεαρός Τζελέπης.

Τα πλάνα του για την 11άδα δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως το σίγουρο είναι ότι θα κάνει δοκιμές. Έτσι, είναι πιθανό να μείνουν στον πάγκο κάποιοι από τους βασικούς και να κάνουμε μόνο σενάρια για το αρχικό σχήμα. Χωρίς να αλλάξει το 4-2-3-1, θα... ποντάρουμε στον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, αν και όπως προαναφέραμε είναι μέσα και οι άλλοι δύο γκολκίπερ, στον Παπαγεωργίου για το δεξί άκρο της άμυνας, στον Πεταυράκη για το αριστερό και στους Μελίσση, Μπουγαΐδη για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Για τα χαφ υπάρχουν οι Ηλιάδης, Γαβριηλίδης και μπροστά τους οι Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χασομέρης από δεξιά στην κορυφή. Στην κορυφή της επίθεσης δεν αποκλείεται να δούμε τον Νικόλτση, που δεν έχει χρόνο συμμετοχής, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ίγκορ.

Χωρίς Κεϊτά

Στον αντίποδα ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο και τραυματία Κεϊτά, ενώ για πρώτη φορά μετά από καιρό είναι στην αποστολή ο Εμπό, όμως αναμένεται να είναι εκτός 18άδας. Στην 20άδα επιστρέφει και ο Κούρος, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να μην αλλάζει πολλά στο 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, δεξιά στην άμυνα ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Μπίτολο και στα στόπερ οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης. Στα χαφ ο Ουσέρο, με τον Γροντή να διεκδικεί θέση, με τον Ούμπιντες λίγο πιο μπροστά και μπροστά τους οι Σουμπίνιο, Ματέι στις πτέρυγες και επιτελικός ο Μπρίτο. Μόνος του στην επίθεση αναμένεται να βρεθεί ο Λε Ταλέκ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανθρακικός (15ος, 17 β.) - Ατρόμητος (13ος, 30 β.): Κυριακή 20/3 17:15, Novasports 4

Πανθρακικός (4-2-3-1): Αθανασιάδης - Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης - Ηλιάδης, Γαβριηλίδης - Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χασομέρης - Νικόλτσης ή Ίγκορ.

Αποστολή: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Ρούσσος, Χρήστου, Λαδάκης, Τσιάρας, Ψάλτης, Μουδούρογλου.

Απόντες: Τζάνης (τραυματίας).

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μπάρκας - Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο - Ουσέρο ή Γροντής, Ούμπιντες - Σουμπίνιο, Μπρίτο, Ματέι - Λε Ταλέκ.

Αποστολή: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Λημνιός, Εμπό.

Απόντες: Κεϊτά (τιμωρημένος και τραυματίας), Θεολόγου, Μπαστακός.

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Κομίνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα