Ανοιχτό για συνάντηση ΕΠΟ - Κοντονή

Ανοιχτό για συνάντηση ΕΠΟ - Κοντονή

Ανοιχτό για συνάντηση ΕΠΟ - Κοντονή

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο Κοντονής και ΕΠΟ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι την άλλη εβδομάδα με αφορμή την απόφαση της FIFA και την επιστολή που θα φτάσει στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στην ΕΠΟ περιμένουν το αργότερο έως την προσεχή Τετάρτη την επιστολή που θα διαβιβάσει η FIFA στην UEFA για το... καμπανάκι για τις κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εάν δεν αρθεί η απόφαση για την διακοπή του Κυπέλλου. Την επιστολή αυτή η Ομοσπονδία θα την κοινοποιήσει στον Υπουργό Σταύρο Κοντονή, που δεν δείχνει να έχει αλλάξει απόφαση για τον εν λόγω θεσμό. Ως αίσθηση υπάρχει ότι μπορεί να γίνει μία επαφή ή τουλάχιστον προσπάθεια για κάτι τέτοιο ανάμεσα σε Ομοσπονδία και Κοντονή.

Αυτό θα ξεκαθαριστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τους προπονητές για το ζήτημα που θίγει η επικείμενη τροπολογία και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα για δρομολογηθούν εξελίξεις από την πλευρά τους. Ο φόβος για το GREXIT No2 (σ.σ. και πέρυσι είχαμε πάνω κάτω το ίδιο... έργο) φέρνει σειρά εξελίξεων και μας οδηγεί σε μία ακόμα... καυτή εβδομάδα.

Best of internet