Εμπολι - Παλέρμο 0-0

Εμπολι - Παλέρμο 0-0

bet365

Σε ένα κακό ματς στο Carlo Castellani, Εμπολι και Παλέρμο έμειναν στο 0-0, το οποίο δεν ικανοποιεί ούτε τους μεν ούτε τους δε.

Δέκα αγώνες χωρίς νίκη είχαν οι Τοσκανοί πριν την έναρξη ενώ οι Σιεκλοί ήθελαν να επιστρέψουν στα τρίποντα για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Τελικά η... μιζέρια συνεχίζεται και για τις δύο πλευρές. Η Εμπολι έκανε 11 τα ματς χωρίς τρίποντο και η Παλέρμο κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού την Κυριακή αφού δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο ούτε με τον Βάλτερ Νοβελίνο στον πάγκο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ρυθμός ήταν αργός και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια. Η Παλέρμο ήταν αυτή που έδειχνε να προσπαθεί περισσότερο για το γκολ αλλά μάλλον δεν ήξερε πώς να κάνει κάτι καλό, απέναντι σε μια Εμπολι που για ακόμη μία φορά μέσα στο 2016 παρουσίαζε τα γνωστά προβλήματα της. Ετσι, μάλλον δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι το σουτ του Βάσκες στο 34', που έφυγε λίγο άουτ, ήταν η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους, κατά τη διάρκεια του οποίου, στο 42', οι Τοσκανοί έκαναν αναγκαστική αλλαγή: Εξω ο τραυματίας Λαουρίνι, μέσα ο Μπιτάντε.

Στο δεύτερο μέρος η Εμπολι μπήκε καλύτερα και πίεσε για το γκολ, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν οι Σαπονάρα (49'), Μακαρόνε (50') και Ζιελίνσκι (52'). Η ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο δεν ήταν γενικά καλή αλλά ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, σε αντίθεση με την Παλέρμο που συνεχίζε στον ίδιο ρυθμό... Οι Σικελοί του Βάλτερ Νοβελίνο ήλπιζαν ότι η λύση θα ερχόταν από κάποια έμπνευση του Βάσκες αλλά η καλύτερη τους στιγμή ήρθε στο 78' από τον Στρούνα, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα