Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ 3-0

Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ 3-0

bet365

Με την πρώτη νίκη τους σε έξι ματς, οι Στεφανουά καθάρισαν 3-0 τη Μονπελιέ και πλησίασαν μία ανάσα από την Ευρώπη. Κίνδυνος υποβιβασμού για τους ηττημένους.

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν η Σεντ Ετιέν έμοιαζε μπουκωμένη. Χωρίς νίκη για πέντε σερί αγωνιστικές, είχε σοβαρό θέμα στο γκολ, καθώς στα 15 προηγούμενα ματς της μόνο μία φορά έβαλε περισσότερα του ενός γκολ. Ετσι φαινόταν ότι θα συμβεί και τώρα που υποδέχτηκε τη Μονπελιέ. Το παιχνίδι δεν είχε ευκαιρίες μέχρι το 74' Τότε ο Ρου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ έπειτα από απίθανη φάση διαρκείας. Με εξ επαφής πλασέ ο Τανάνε (80') έκανε το 2-0 και με βολέ εκτός περιοχής ο Εσερίκ (84') έστειλε την ομάδα του στο -1 από την 5η θέση που λογικά θα βγάλει και αυτή στο Europa League. Η Μονπελιέ πάλι γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα έπειτα από ένα αήττητο σερί τεσσάρων ματς και παρέμεινε μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα