Δοκιμασία στην Τρίπολη

Δοκιμασία στην Τρίπολη

bet365

Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και αμφότεροι οι αντίπαλοι θέλουν να παρουσιάσουν καλά δείγματα γραφής (19.30, NS1). Διαβάστε τα νέα και τις πιθανές 11αδες.
Από την μία είναι ο Αστέρας Τρίπολης του Μάκη Χάβου. Οι Αρκάδες που έχουν να πάρουν νίκη από το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (20ή αγωνιστική) είναι γενικά σε μία περίοδο αγωνιστικής ανάτασης. Ή τουλάχιστον προσπάθειας για το καλύτερο δυνατό. Πρώτο και βασικό ζητούμενο της ομάδας της Τρίπολης είναι το μηδέν στην άμυνα και μετά να επιχειρήσουν να... χτυπήσουν σε αντεπιθέσεις τον Ολυμπιακό.
Αναφορικά με την 11άδα ο Θεοδωρόπουλος θα είναι βασικός κίπερ. Δεξί μπακ ο Λούι και αριστερά ο Γιαννούλης. Οι Ζησόπουλος και Σανκαρέ τα δύο στόπερ.
Ο Ιγκλέσιας με τον Χαμντανί ή τον Στανισάβλιεβιτς στο κέντρο και οι Μάσα και Δημούτσος πίσω από τους Μπερτόγλιο και Τσάβες. Στην αποστολή που βγήκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Χάβος πήρε γκολκίπερ τους Θεοδωρόπουλο και Καπετάνο, αμυντικούς τους Αλόκο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Γιαννούλη, Λούι και Γκοιάν. Οι μέσοι και οι μεσοεπιθετικοί είναι οι Ντούντου, Μάσα, Δημούτσος, Τσάβες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπερτόγλιο, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί και Ιγκλέσιας. Καθαρός φορ μόνο ο Ιωαννίδης.
Για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που με βάση τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό του Σίλβα συνεχίζει να είναι σε καθεστώς προετοιμασίας για το Κύπελλο (σ.σ. με την ελπίδα πως θα αρχίσει ξανά) ο Καπίνο... παίζει δυνατά για την θέση του γκολκίπερ. Δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερά Μαζουάκου ή και Σαλίνο. Στο κέντρο της άμυνας προβάδισμα έχουν οι Μποτία και Σιόβας, κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι και Φορτούνης ο επιτελικός.
Για τα άκρα ο Σίλβα δοκίμασε δεξιά τον Πάρντο ενώ τσέκαρε και την ετοιμότητα του Ντουρμάζ. Πιθανότατα λοιπόν ο Σουηδός με τον Κολομβιανό είναι οι δύο επιλογές και για την επίθεση υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για Πουλίδο.
Η ερυθρόλευκη αποστολή: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Αστέρας Τρίπολης (7ος, 34 β.) - Ολυμπιακός (1ος, 70 β.): Κυριακή 20/3 19:30 Novasports 1
Αστέρας Τρίπολης (4-2-2-2): Θεοδωρόπουλος - Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης - Ιγκλέσιας, Χαμντανί - Μάσα, Δημούτσος - Μπερτόγλιο και Τσάβες.
Αποστολή: Καπετάνος, Αλόκο, Γκοιάν, Ντούντου, Νίκο Φερνάντεθ, Στανισάβλιεβιτς και Ιωαννίδης.
Απόντες: Τιμωρημένος ο Κουρμπέλης. Εκτός οι Φούντας και Τριανταφυλλόπουλος αλλά και οι Κοσίτσκι και Μπαντής (που ανέβασε υψηλό πυρετό). Επίσης οι Παντελιάδης, Κιτοκό, Τσοκάνης και Μουκάμ.
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο - Ομάρ, Μποτία, Σιόβας και Μαζουάκου - Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι - Φορτούνης, Πάρντο και Ντουρμάζ - Πουλίδο.
Αποστολή: Ντα Κόστα, Τσόρι, Ερνάνι, Ιντέγιε, Κολοβός, Ρομπέρτο, Σαλίνο και Σεμπά.
Απόντες: Οι τραυματίες Καμπιάσο, Φουστέρ και Μπουχαλάκης και κρυολόγημα έχει ο Ζντιέλαρ.
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Κουκουλάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα