Kαμία απόφαση για Βέλλιο

Νίκος Αθανασίου
Kαμία απόφαση για Βέλλιο

bet365

Ο Έλληνας φορ αρέσει στον Παναθηναϊκό, όμως στο τριφύλλι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής Σούπερ Λιγκ. Ο Απόστολος Βέλλιος έχει βρει τον καλό του εαυτό στον Ηρακλή, είναι συνεπής στο σκοράρισμα και είναι δεδομένο να έχει ανεβάσει τις μετοχές του και να προκαλεί ενδιαφέρον από αρκετές πλευρές.

Ο 24χρονος επιθετικός αρέσει και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα περισσότερο στενά. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση για κίνηση απόκτησής του. Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» θέλουν να τον τσεκάρουν περισσότερο πριν κάνουν την κίνηση τους και να είναι απολύτως βέβαιοι πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα