Νίκησε η Κ-17 του Ολυμπιακού την ΑΕΚ

Gazzetta team
Νίκησε η Κ-17 του Ολυμπιακού την ΑΕΚ

bet365

Η Κ-17 του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ με 2-1 στο Χαλάνδρι.

Η σχετική ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Σ' αγώνα της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το Σάββατο στο Χαλάνδρι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας μετά από 19 αγώνες έχει 41 βαθμούς και θα δώσει άλλους 5 αγώνες και μοναδικό στόχο να προκριθεί ως πρώτη στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε (0-1) στο 36' με σουτ του Ξενιτίδη αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε (1-1) στο 40' με τον Γιαντόμ Κόφι. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη παίρνει τη νίκη με γκολ του Κωστανάσιου στο 61' ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσιριγώτη στο 62'.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης σημείωσε: "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε και για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά μπορούμε και περισσότερα ως ομάδα".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Γιανναράκης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Τσιμπούκας), Αγγελόπουλος (65' Πέιος), Τσιριγώτης (63' Βοϊλης), Ξενιτίδης (87' Κατσούκης), Καμπετσής (75' Χατζηιωαννίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα