Δίχτυα για Εσιέν από Αζερμπαϊτζάν!

Δίχτυα για Εσιέν από Αζερμπαϊτζάν!

Δίχτυα για Εσιέν από Αζερμπαϊτζάν!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Αζερμπαϊτζάν, η πρωταθλήτρια Καραμπάκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάικλ Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν μπορεί να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς με τον Ηρακλή, ωστόσο όπως όλα συνηγορούν έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα σε ότι αφορά τον τερματισμό της καριέρας του στους «πράσινους».

Ο «βίσονας» μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση, στα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέρεται να έχει χάσει χάσει και τους τελευταίους υποστηρικτές του στο «τριφύλλι».

Ο Γκανέζος άσος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως οι «πράσινοι» στο τέλος της σεζόν θα επιχειρήσουν να διακόψουν την συνεργασία τους.

Σύμμαχος στην απόπειρα του «τριφυλλιού» να αποδεσμεύσει τον Εσιέν είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, Καραμπάκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ομάδα του Γκουρμπάν Γκουρμάνοφ βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό της τον Εσιέν, θεωρώντας πως μπορεί να κάνει restart στην καριέρα του στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι «καβαλάρηδες», σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του Εσιέν με την απαραίτητη προϋπόθεση να μείνει ο πρώην άσος της Τσέλσι ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για σύλλογο με οικονομική ευμάρεια, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα