Σπόρτινγκ Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Σπόρτινγκ Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

bet365

Η Ατλέτικο δεν άντεξε στο Χιχόν, καθώς η Σπόρτινγκ έκανε την ανατροπή (2-1) και ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα δεν έχει άλλον αντίπαλο για το repeat.

Ούτως ή άλλως ήταν ένα χαμένο στοίχημα. Στο -8 από τη Μπαρτσελόνα δεν γινόταν να την πιάσει. Πλέον όμως το όνειρο έγινε άπιαστο και ουσιαστικά τελείωσε η ιστορία για τον τίτλο στην La Liga. H Ατλέτικο παρατάχθηκε με σχετικό rotation στο «Μολινόν» και δεν άντεξε. Αν και προηγήθηκε με το τρομερό απ' ευθείας φάουλ του Γκριεζμάν (29'), δέχτηκε την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1 από τη Χιχόν.

Ο Σανάμπρια έκανε την αρχή και αφού σημάδεψε το δοκάρι (78'), στο αμέσως επόμενο λεπτό απάντησε κι εκείνος με φάουλ. Το νικητήριο για τους γηπεδούχους ήρθε εξ επαφής από τον Κάρλος Κάστρο στο 89' και ενώ λίγο νωρίτερα είχε χάσει το γκολ της χρονιάς σε κενή εστία. Μάλιστα με το που σκόραρε ο πιτσιρικάς, έβαλε τα κλάματα.

Το τρομερό σε αυτή την ήττα ήταν ότι για πρώτη φορά (εκτός Μπαρτσελόνα) στα χρόνια του Ντιέγο Σιμεόνε η Ατλέτικο δέχτηκε ανατροπή στο σκορ! Εάν η Μπαρτσελόνα περάσει το μεσημέρι της Κυριακής (17:00) από τη Βιγιαρεάλ, θα εκτοξεύσει τη διαφορά στο +11 με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν...

Σπόρτινγκ Χιχόν (Αμπελάρδο): Κουέγιαρ, Ερνάντεθ, Μερέ, Λόρα, Ισμα Λόπεθ, Μασκαρέλ (54' Κάρλος Κάστρο), Κάσες, Αλβαρεθ, Γιόνι, Πάμπλο Πέρεθ (69' Καρμόνα), Σανάμπρια

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Λούκας Ερνάντες, Χοσέ Χιμένες, Χεσούς Γκάμεθ, Φιλίπε Λουίς, Κρανεβίτερ, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (58' Γκάμπι), Βιέτο (75' Χουανφράν), Γκριεζμάν (62' Φ. Τόρες).


Sporting Gijon 2-1 Atletico Madrid All Goals... από footy-goals
 

LA LIGA Τελευταία Νέα