Μάχη για τα... αστέρια

Gazzetta team
Μάχη για τα... αστέρια

bet365

Η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ στη μάχη για την 3η θέση στην Ιταλία, τα λιγοστά όνειρα τίτλου της Άρσεναλ περνάνε από το «Γκούντισον Παρκ», όπου αντιμετωπίζει την Έβερτον, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ.

Οι λιγοστές ελπίδες τίτλου της Άρσεναλ περνάνε από το «Γκούντισον Παρκ», όπου την υποδέχεται η Έβερτον. Οι κανονιέρηδες έχουν μόλις 1 ήττα στα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς και το διπλό πληρώνει 2,65 στη Sportingbet.gr. Στις 3 τελευταίες επισκέψεις, όμως, στο Λίβερπουλ δεν έχουν ούτε μία νίκη απέναντι στα ζαχαρωτά. Η ισοπαλία είναι στο 3,50 και ο άσος στο 2,65.

Από εκεί και πέρα, στα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Έβερτον είχαμε over, που θα το βρείτε στο 1,65, ενώ στα 4 τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ στην Premier League είχαμε G/G, που πληρώνει 1,55. Τέλος, ο Ολιβιέ Ζιρού έχει 5 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια με αντίπαλο την Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις. Να σκοράρει ο Γάλλος θα το βρείτε στο 2,375.

Υπάρχει ακόμη ένα ματς, που κλέβει τις εντυπώσεις στην Premier League, καθώς η Τσέλσι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Οι μπλε παραμένουν αήττητοι με τον Χίντινκ στον πάγκο στο πρωτάθλημα, όμως έχουν 5 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», επιλογή που θα βρείτε στο 3,75. Με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ, όμως, εντός έδρας έχουν 7 νίκες στα τελευταία 9 ματς και ο άσος πληρώνει 1,727.

Την Ιντερ φιλοξενεί η φορμαρισμένη Ρόμα και η Interwetten προσφέρει τη νίκη των Ρωμαίων σε απόδοση 1.80.

Στα τελευταία 7 ματς της Τσέλσι εντός έδρας στο πρωτάθλημα είχαμε G/G, που θα το βρείτε στο 1,75, ενώ οι μπλε πετυχαίνουν το 21% των γκολ τους στο διάστημα 76-90 και τα σφυριά το 31%. Να μπει, λοιπόν, γκολ σε αυτό το διάστημα πληρώνει 2,05 στη Sportingbet.gr.

Τέλος, μεγάλο ματς έχουμε στη Serie A, όπου η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι εντυπωσιάζει και προέρχεται από 8 συνεχόμενες νίκες, ενώ έχει κερδίσει και τα 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη Ρώμη. Οι νερατζούρι από την άλλη έχουν μόλις 2 βαθμούς από τα τελευταία 5 παιχνίδια εκτός έδρας, που είναι η χειρότερη επίδοσή τους μετά τον Φεβρουάριο του 2014. Θα βρείτε τον άσο στο 1,727.

Από εκεί και πέρα, στα 5 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς στο «Ολίμπικο» είχαμε over, που πληρώνει 1,909, ενώ στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Ρόμα δέχεται γκολ, με το G/G να είναι στο 1,85. Το 19% των Ρωμαίων και το 23% των Μιλανέζων έρχεται στο διάστημα 46-60, με την συγκεκριμένη επιλογή να πληρώνει 2,625, ενώ ο διαιτητής Ορσάτο έχει μοιράσει περισσότερες από 6,5 κάρτες στις δύο φορές που σφύριξε το συγκεκριμένο παιχνίδι τα τελευταία 2 χρόνια. Θα βρείτε το over 6,5 στις κάρτες στο 1,85. Τέλος, στα 4 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε λιγότερα από 11 κόρνερ, με το under 11,5 να πληρώνει 2,00 στη Sportingbet.gr.

 

Τελευταία Νέα