«Ο ΠΑΟΚ βλέπει για Κονσεϊσάο»!

«Ο ΠΑΟΚ βλέπει για Κονσεϊσάο»!

«Ο ΠΑΟΚ βλέπει για Κονσεϊσάο»!

bet365

Οι Πορτογάλοι ξαναχτυπούν… Φέρνουν, εκ νέου, το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον ΠΑΟΚ!

Ύστερα από τον Φερνάντο Σάντος, πορτογαλικά δημοσιεύματα, φέρνουν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα που σ’ όλους τους τόνους η διοίκηση δείχνει απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς.

Οι Πορτογάλοι, πάντως, το… βιολί τους! Βλέπετε, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, εμπλέκεται σε σενάρια γύρω από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Πέρσι μετά το διαζύγιο του «Δικεφάλου» με τον Αγγελο Αναστασιάδη, είχε ξαναγραφτεί το όνομά του, αλλά δεν προχώρησε ποτέ η συνεργασία με τον 45χρονο Πορτογάλο προπονητή.

H Sportinbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Τζέκο το πρώτο γκολ στο παιχνίδι Ρόμα - Ιντερ.

Αυτό που αλλάζει φέτος τα δεδομένα είναι το γεγονός της μη ανανέωσης του συμβολαίου του με την Γκιμαράες. Ο Κονσεϊσαο στο τέλος της σεζόν είναι ελεύθερος και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον προσέγγισαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Ο πρόεδρος της Γκιμαράες Ζούλιο Μέντες, άφησε ανοικτό το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κονσείσαο, καθώς όπως τόνισε πρέπει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς Πορτογάλους ποδοσφαιριστές.

Η Γκιμαράες αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παρόλα αυτά με τον Κονσεισάο είναι στην 8η θέση, αλλά θα πρέπει να βγάλει κάποια ταλέντα για να τα πουλήσει στο εξωτερικό και να ανασάνει οικονομικά.

«Είναι επιθυμία μας να παραμείνει σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βιτόρια Γκιμαράες, που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Ρίο Άβε και την 6η θέση που δίνει ένα εισιτήριο για το Europa League.

 

Τελευταία Νέα