Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 27η αγωνιστική έχει «μάχες» που θα... φουντώσουν ακόμη περισσότερο τη «μάχη» για τα πλέι οφ.

Χαμός στην ουρά από (θεωρητικά τουλάχιστον) οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν την 6η θέση που μπορεί να δώσει ακόμα και είσοδο στα πλέι οφ.

Αστέρας Τρίπολης (34 β.), ΠΑΣ Γιάννινα (34 β.), Πλατανιάς (32 β.), Λεβαδειακός (32 β.), Skoda Ξάνθη (31 β.), Παναιτωλικός (31 β.), Ηρακλής (31 β.) και Ατρόμητος (30β.), οι ομάδες που θα παλέψουν να τα δώσουν όλα και όπου τους βγάλει.

Σήμερα, η Ξάνθη υποδέχεται το Λεβαδειακό. Με νίκη, οι Ακρίτες πάνε στους 34 βαθμούς, πιάνουν Αστέρα και ΠΑΣ και περιμένουν να δουν τι θα γίνει στις αυριανές τους αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Πανιώνιο αντίστοιχα, περιμένοντας πιθανές απώλειες.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γουάλας, Λισγάρα και τον Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει δείξει τα πλάνα του, όμως δεν αποκλείεται να έχουμε και πάλι εκπλήξεις από τον, όπως έγινε και κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, ενώ αν μπορεί να δώσει κάποιος μία πιθανή 11άδα, αυτή είναι με τον Τσέναμο κάτω από τα δοκάρια, τον Μπέρτο δεξιά στην άμυνα, τον Μπαξεβανίδη αριστερά και τους Καρυπίδη, Γούτα στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Λουσέρο και μπροστά τους δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Νιέτο και επιτελικός ο Ορφανίδης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καπετάνο.

ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, καθώς είναι εκτός οι τραυματίες Γιάχιτς, Ντομοβτσίσκι, Μάγκας, Καψάσκης, Τόπι, Παππάς και ο Μοσχονάς, που δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική 11άδα, ούτε ο Άκης Μάντζιος έχει δείξει τα πλάνα του, ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές, με δεδομένο ότι βασικοί κόντρα στον Πλατανιά έπαιξαν κάποιοι από τους απόντες.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Εβερτον - Αρσεναλ.

Έτσι, και εδώ μπορεί να δώσει κάποιος μία πιθανή ενδεκάδα και αυτή συμπεριλαμβάνει τον Τσιντώτα ή τον Βερέμκο κάτω από τα γκολπόστ, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα κυρίως επειδή έχει περισσότερα ματς, τον Στάθη δεξιά στην άμυνα, τον Μανωλά στα αριστερά και τους Μεντί, Ουόν στα στόπερ. Στα χαφ οι Μαχαίρας, Μαχαμάτ και μπροστά τους οι Μίνγκας, Γιακουμάκης, Μερεμπασβίλι από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Βαγγέλης Μάντζιος.


Στις 17:15, η Βέροια υποδέχεται τον Πλατανιά. Η ομάδα της Ημαθίας έχει σωθεί και δεν κυνηγάει τίποτα άλλο. Από την άλλη, οι Χανιώτες με τρεις βαθμούς πηγάινουν στους 35 και περνάνε - έστω και προσωρινά - στην 6η θέση.

Οι Γιαννούλης, Όστοϊτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ το ίδιο έπραξε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και ο Μπαλάφας, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε. Έτσι, στην αρχική 11άδα θα δούμε τους Λόπεζ - Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Γιαννούλης - Άρτσε, Σιόντης - Γιουσούφ, Ανάκογλου, Μαγέφσκι - Ναζλίδης ή Καϊκούτ.

Από την άλλη, για τον Γιώργο Παράσχο δεν υπολογίζει σε Κουλιμπαλί και Ντίνα. Οπότε στα σχέδιά του είναι οι Σωτηρίου - Αποστολόπουλος, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον - Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς - Ανγκούλο - Ράμος.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη και να προσφέρει καλό θέαμα απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Στραματσόνι έχει και πάλι τον Μπουμάλ στη διάθεσή του, αλλά δεν αναμένεται να τον ξεκινήσει. Στο 4-4-2 του θα δούμε λογικά τους:

Στιλ – Νάνο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Μέστο – Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες – Λέτο, Μπεργκ

Από την άλλη, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και λογικά δεν θα αλλάξει πολλά με την 11άδα του να αποτελείται από τους:

Χουάντερσον – Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Τσότρας, Σαραμαντάς – Στάμου, Ιντζόγλου – Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο – Βέλλιος

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League:

19/3

Skoda Ξάνθη - Λεβαδειακός (15:00)
Βέροια-Πλατανιάς (17:15)
Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19:30)

20/3

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (15:00)
ΠΑΟΚ-Καλλονή (17:15)
Πανθρακικός-Ατρόμητος (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30)

21/3

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα