Για την παραμονή ο ένας, για την εξάδα ο άλλος

Νίκος Τσιώκος
Για την παραμονή ο ένας, για την εξάδα ο άλλος

bet365

Βέροια και Πλατανιάς κοντράρονται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να επιθυμεί την επίτευξη της παραμονής και μαθηματικά και τους Χανιώτες να έχουν μπει στο... κόλπο της εξάδας.

Στο δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου (19/3) η Βέροια υποδέχεται τον Πλατανιά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η «βασίλισσα του Βορρά» επιθυμεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, αφού ουσιαστικά αυτή έχει «κλειδώσει», ενώ οι Χανιώτες έχουν μπει στο... κόλπο της εξάδας.

Μέσα οι Γιαννούλης, Όστοϊτς, έξω οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει... πονοκεφάλους και επιστρέφουν. Συγκεκριμένα, οι Γιαννούλης, Όστοϊτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ το ίδιο έπραξε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και ο Μπαλάφας, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Βέροια και Πλατανιάς κοντράρονται στην Ημαθία με το ενδεχόμενο να αναδειχθούν ισόπαλες, να προσφέρεται στο 3.10 στη Mybet.

Αντίθετα, δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε. Έτσι, στην αρχική 11άδα θα δούμε κάτω από τα δοκάρια ξανά τον Τζόναθαν Λόπεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται κάποια άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμο, αν και ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας δεν έχει δείξει τα πλάνα του.

Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι, ο Μαλόν θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιαννούλης το αριστερό, με τους Ραούλ Μπράβο, Μαραγκό να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Γιουσούφ, αριστερά ο Μαγέφσκι και επιτελικός ο Ανάκογλου. Όσο για την κορυφή του 4-2-3-1, διεκδικούν θέση οι Ναζλίδης και Καϊκούτ.

Ξαφνικό πρόβλημα με Κουλιμπαλί

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Παράσχος καλείται να καλύψει τα κενά των Κουλιμπαλί και Ντίνα. Ο τελευταίος ήταν γνωστή απουσία, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, ενώ το πρόβλημα του πρώτου προέκυψε την τελευταία στιγμή και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Έτσι, ο τεχνικός του Πλατανιάς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1 κάνοντας αλλαγές.

Ο Σωτηρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αποστολόπουλος δεξιά στην άμυνα, ο Βάντερσον αριστερά και οι Σελίν, Μπανανά στα στόπερ. Στα χαφ οι Γκνιάτιτς, Μουνάφο, με τους Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινό στα άκρα ή οι Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, δεξιά ο Μουνάφο και αριστερά ο Μενδρινός. Τέλος, ο Ανγκούλο θα είναι σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ράμος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βέροια (14η, 26 β.) - Πλατανιάς (8ος, 32 β.): Σάββατο 19/3 17:15, Novasports 3

Βέροια (4-2-3-1): Λόπεζ - Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Γιαννούλης - Άρτσε, Σιόντης - Γιουσούφ, Ανάκογλου, Μαγέφσκι - Ναζλίδης ή Καϊκούτ.

Αποστολή: Βασιλειάδης, Νέτο, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Αμπντούν, Μεληκιώτης.

Απόντες: Καντιμοίρης, Πούγγουρας, Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε (τραυματίες).

Πλατανιάς (4-4-1-1): Σωτηρίου - Αποστολόπουλος, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον - Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς - Ανγκούλο - Ράμος.

Αποστολή: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Βαλεριάνος, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Πάγκαλος.

Απόντες: Κουλιμπαλί (τραυματίας), Ντίνας (τιμωρημένος).

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας

Διαιτητής: Δημητρόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα