Με... φόντο την εξάδα

Με... φόντο την εξάδα

bet365

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια έχοντας ως... φόντο την εξάδα, που φέρνει πέμπτη θέση, αν δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος. Απουσίες εκατέρωθεν.

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Λεβαδειακό στα Πηγάδια ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ακρίτες και Βοιωτοί δεν έχουν και πολλά κίνητρα, καθώς έχουν μείνει μακριά από την πεντάδα, όμως κυνηγούν την εξάδα, καθώς σε περίπτωση που δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος, τότε τη θέση του θα πάρει όποια ομάδα είναι στην έκτη θέση.

Εκτός τρεις για Ξάνθη, πιθανό για εκπλήξεις

Απουσίες υπάρχουν εκατέρωθεν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Γουάλας, Λισγάρα και στον Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει δείξει τα πλάνα του, όμως δεν αποκλείεται να έχουμε και πάλι εκπλήξεις από τον, όπως έγινε και κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, ενώ αν μπορεί να δώσει κάποιος μία πιθανή 11άδα, αυτή είναι με τον Τσέναμο κάτω από τα δοκάρια, τον Μπέρτο δεξιά στην άμυνα, τον Μπαξεβανίδη αριστερά και τους Καρυπίδη, Γούτα στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Λουσέρο και μπροστά τους δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Νιέτο και επιτελικός ο Ορφανίδης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καπετάνο.

Καρέ απουσιών και αλλαγές

Στον αντίποδα, ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, καθώς είναι εκτός οι τραυματίες Γιάχιτς, Ντομοβτσίσκι, Μάγκας, Καψάσκης, Τόπι, Παππάς και ο Μοσχονάς, που δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική 11άδα, ούτε ο Άκης Μάντζιος έχει δείξει τα πλάνα του, ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές, με δεδομένο ότι βασικοί κόντρα στον Πλατανιά έπαιξαν κάποιοι από τους απόντες.

Έτσι, και εδώ μπορεί να δώσει κάποιος μία πιθανή ενδεκάδα και αυτή συμπεριλαμβάνει τον Τσιντώτα ή τον Βερέμκο κάτω από τα γκολπόστ, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα κυρίως επειδή έχει περισσότερα ματς, τον Στάθη δεξιά στην άμυνα, τον Μανωλά στα αριστερά και τους Μεντί, Ουόν στα στόπερ. Στα χαφ οι Μαχαίρας, Μαχαμάτ και μπροστά τους οι Μίνγκας, Γιακουμάκης, Μερεμπασβίλι από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόντα Ξάνθη (10η, 31 β.) - Λεβαδειακός (9ος, 32 β.): Σάββατο 19/3 15:00, Novasports 3

Σκόντα Ξάνθη (4-2-3-1): Τσέναμο - Μπέρτος, Καρυπίδης, Γούτας, Μπαξεβανίδης - Φλίσκας, Λουσέρο - Σολτάνι, Ορφανίδης, Νιέτο - Καπετάνος.

Αποστολή: Ζαρόπουλος, Φάρκας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Κρίστοφερ, Ντιμιτρόφ, Τριάδης, Σκούρτης, Φασίδης.

Απόντες: Γουάλας, Λισγάρας (τιμωρημένοι), Καμαρά (ίωση).

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Τσιντώτας ή Βερέμκο - Στάθης, Μεντί, Ουόν, Μανωλάς - Μαχαίρας, Μαχαμάτ - Μίνγκας, Γιακουμάκης, Μερεμπασβίλι - Μάντζιος.

Αποστολή: Τριποτσέρης, Τσουρίκοφ, Μουλόπουλος, Ατζαγκούν, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης, Μπεν.

Απόντες: Γιάχιτς, Ντομοβτσίσκι, Μάγκας, Καψάσκης, Τόπι, Παππάς (τραυματίες), Μοσχονάς (ίωση).

Γήπεδο: Πηγάδια

Διαιτητής: Μάνταλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα