Έπιασε μπάλα ο Κοσίτσκι

Έπιασε μπάλα ο Κοσίτσκι

bet365

Για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες ο Κοσίτσκι έπιασε μπάλα και έκανε ασκήσεις με τους τερματοφύλακες.

Με μία προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Σε αυτή το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Τόμας Κοσίτσκι έπιασε για πρώτη φορά μπάλα, μετά από πέντε μήνες, και έκανε κάποιες ασκήσεις μαζί με τους τερματοφύλακες.

Ο Σλοβάκος γκολκίπερ είναι από τους μεγάλους απόντες των Αρκάδων, όμως φαίνεται πως ξεκινάει σιγά-σιγά την αντίστροφη μέτρηση για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα, απουσίασε λόγω ίωσης ο Μπαντής, ενώ ο Μάκης Χάβος δούλεψε κυρίως στην τακτική.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης για το ματς της Κυριακής (20/3) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (19/3), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, με τον στόχο να είναι η είσοδος στην πεντάδα, γι' αυτό και απαιτείται να γίνει το απόλυτο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Αρκάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση με 34 βαθμούς όντας στο -5 από τον πέμπτο Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα