Με απουσίες στα Πηγάδια ο Λεβαδειακός

Με απουσίες στα Πηγάδια ο Λεβαδειακός

Με απουσίες στα Πηγάδια ο Λεβαδειακός

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε για την Ξάνθη ο Λεβαδειακός, με τους Γιάχιτς, Ντομοβτσίσκι, Μοσχονά, Μάγκα, Καψάσκη να μένουν εκτός.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια ολοκλήρωσε την Παρασκευή (18/3) ο Λεβαδειακός. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς και εν συνεχεία ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για την ακριτική πόλη.

Ο τεχνικός των Βοιωτών έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιάχιτς, Ντομοβτσίσκι, Μοσχονάς, Μάγκας, Καψάσκης, ενώ αποκλείστηκαν και οι Τόπι, Παππάς. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσιντώτας, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Στάθης, Τσουρίκοφ, Ουόν, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μίνγκα, Ατζαγκούν, Μπελγκαζουανί, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Μπεν.

Όσον αφορά την 11άδα, ο Μάντζιος δεν έχει δείξει τα πλάνα του, όμως αλλαγές θα υπάρξουν σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν οι Τσιντώτας, Βερέμκο, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα κυρίως επειδή έχει περισσότερα παιχνίδια, ενώ κόντρα στον Πλατανιά ήταν δεξιά στην άμυνα ο Στάθης, αριστερά ο Μανωλάς και οι Μεντί, Γιάχιτς στα στόπερ, με τη θέση του τελευταίου να παίρνει πιθανόν ο Ουόν.

Στα χαφ ήταν οι Τόπι, Μαχαμάτ και αντί του πρώτου λογικά θα δούμε τον Μαχαίρα, ενώ μπροστά τους ήταν οι Μίνγκας, Γιακουμάκης, Μερεμπασβίλι και στην κορυφή του 4-2-3-1 ιο Βαγγέλης Μάντζιος.

Best of internet